Saturday, June 17, 2017

Blog baru lagi๐Ÿ˜? 

Post di bawah ini aku kupipis dari another blog from another mader ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘‡๐Ÿป Kaknoora.blogspot.my Salam Dunia ! Hello ๐ŸŒŽ world ❤️ Terpaksa buka blog baru lagi bawah unchenta sebab aku ndak boleh edit sudah blog tu... Atau aku ni yang sukaaaaa betul buat blog baru haha.. Tajuk blog ni pop out saja terus di kepalaku.. So I google.. Mompreneur memang ada sudah term nya ya hehe.. So yeah I'm a proud mompreneur to 2 Little boys.. and proud stgian( online & offline business) Mompreneur is a neologism defined as a female business owner who is actively balancing the role of mom and the role of entrepreneur. The term has a dedicated section on Entrepreneur magazine's website. There is also a Canadian magazine devoted to the topic, The MOMpreneur Magazine.

Friday, May 26, 2017

Testing2 para pemirsa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜œ

Salam readers..

Ada readers atau ndada aku taip jaklah hehe..

Besok 27 Mei insyallah bermulanya Ramadhan yang mulia..

Semoga dipermudahkan segalanya..

Aminn..

Thursday, January 26, 2017

Bio Ever Plus ~ Krim ajaib!



Krim ajaib Bio Ever Plus. Awet Muda! 1001 kegunaan.

Disulam  tenun dgn krim nano yang sangat halus.

 Bio-Ever™ menggunakan sistem bio-teknologi  menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.

  Kebaikan krim nano

 • serap ke dalam kulit sangat cepat.

 • kulit akan jadi kemerah-merahan

 • buang toksik

 • pulihkan Sel

  • akhirnya hormone akan jadi seimbang (sesuai kpd mereka yg memakai implanon dan pil perancang)

 -Penegangan di muka boleh dilihat dgn segera:

๐Ÿ˜ŠV-Shape
๐Ÿ˜ŠKulit terasa tegang & anjal
๐Ÿ˜ŠMeninggikan tulang pipi

Lain2 kegunaan Bio Ever Plus:

๐Ÿ˜„Menangani masaalah jerawat dan jeragat(xpayah p spa lagi)
๐Ÿ˜„Merawat luka dengan cepat(Insyallah dlm 5 hari dah sembuh)
๐Ÿ˜„Menangani Sakit kepala(xpayah panadol)
๐Ÿ˜„Merawat sakit sendi dan saraf

Dan macam-macam lagi.

Berminat? Whatsapp 0142034814 Noora
 Agent sah Sahajidah Hai O Marketing


Monday, January 23, 2017

Hola! Tahun 2017 !

Assalamualaikum wbkt dear blog..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lamanya ndak update blog.. baru hari ini terbuka balik ni blog.. Jadi untuk revive dia balik, aku post lah apa2 dalam ni haha.. Aku buat macam diarylah ni blog ya.. tiada tajuk, tiada isi.. hanya sembang yang terlintas di fikiran sekarang... Sebab tadi baru terbuka blog ni.. macam best pula baca coretan2 lama dalam blog ni.. Gambar di atas tu piihan random seja dulu wakakak... ndak dapat pula aku crop dari blogger on the go ni... Aku sekarang menaip dari phone seja.. Mau buka laptop, laptop yang si Umar pegang tu, rosak2 pula sudah sekarang.. Boleh buka, tapi mau sambung bateri... dan lepas format balik haritu, susah pula dia mau buka internet dan sambung wifi segala.. Aku menaip ni post sebenarnya mau makan sampai 2 3 hari wakakak.. taip sekejap.. sebab ada banyak benda mau buat.. macam multitasking lah baini.. hehe.. Lots of love, Kak Noora

Saturday, June 17, 2017

Blog baru lagi๐Ÿ˜? 

Post di bawah ini aku kupipis dari another blog from another mader ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘‡๐Ÿป Kaknoora.blogspot.my Salam Dunia ! Hello ๐ŸŒŽ world ❤️ Terpaksa buka blog baru lagi bawah unchenta sebab aku ndak boleh edit sudah blog tu... Atau aku ni yang sukaaaaa betul buat blog baru haha.. Tajuk blog ni pop out saja terus di kepalaku.. So I google.. Mompreneur memang ada sudah term nya ya hehe.. So yeah I'm a proud mompreneur to 2 Little boys.. and proud stgian( online & offline business) Mompreneur is a neologism defined as a female business owner who is actively balancing the role of mom and the role of entrepreneur. The term has a dedicated section on Entrepreneur magazine's website. There is also a Canadian magazine devoted to the topic, The MOMpreneur Magazine.

Friday, May 26, 2017

Testing2 para pemirsa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜œ

Salam readers..

Ada readers atau ndada aku taip jaklah hehe..

Besok 27 Mei insyallah bermulanya Ramadhan yang mulia..

Semoga dipermudahkan segalanya..

Aminn..

Thursday, January 26, 2017

Bio Ever Plus ~ Krim ajaib!



Krim ajaib Bio Ever Plus. Awet Muda! 1001 kegunaan.

Disulam  tenun dgn krim nano yang sangat halus.

 Bio-Ever™ menggunakan sistem bio-teknologi  menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.

  Kebaikan krim nano

 • serap ke dalam kulit sangat cepat.

 • kulit akan jadi kemerah-merahan

 • buang toksik

 • pulihkan Sel

  • akhirnya hormone akan jadi seimbang (sesuai kpd mereka yg memakai implanon dan pil perancang)

 -Penegangan di muka boleh dilihat dgn segera:

๐Ÿ˜ŠV-Shape
๐Ÿ˜ŠKulit terasa tegang & anjal
๐Ÿ˜ŠMeninggikan tulang pipi

Lain2 kegunaan Bio Ever Plus:

๐Ÿ˜„Menangani masaalah jerawat dan jeragat(xpayah p spa lagi)
๐Ÿ˜„Merawat luka dengan cepat(Insyallah dlm 5 hari dah sembuh)
๐Ÿ˜„Menangani Sakit kepala(xpayah panadol)
๐Ÿ˜„Merawat sakit sendi dan saraf

Dan macam-macam lagi.

Berminat? Whatsapp 0142034814 Noora
 Agent sah Sahajidah Hai O Marketing


Monday, January 23, 2017

Hola! Tahun 2017 !

Assalamualaikum wbkt dear blog..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lamanya ndak update blog.. baru hari ini terbuka balik ni blog.. Jadi untuk revive dia balik, aku post lah apa2 dalam ni haha.. Aku buat macam diarylah ni blog ya.. tiada tajuk, tiada isi.. hanya sembang yang terlintas di fikiran sekarang... Sebab tadi baru terbuka blog ni.. macam best pula baca coretan2 lama dalam blog ni.. Gambar di atas tu piihan random seja dulu wakakak... ndak dapat pula aku crop dari blogger on the go ni... Aku sekarang menaip dari phone seja.. Mau buka laptop, laptop yang si Umar pegang tu, rosak2 pula sudah sekarang.. Boleh buka, tapi mau sambung bateri... dan lepas format balik haritu, susah pula dia mau buka internet dan sambung wifi segala.. Aku menaip ni post sebenarnya mau makan sampai 2 3 hari wakakak.. taip sekejap.. sebab ada banyak benda mau buat.. macam multitasking lah baini.. hehe.. Lots of love, Kak Noora

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails