Monday, June 28, 2010

Wo De Family ( Family dalam mandarin apa ya?..lupa sudah )


Untuk pertama kali, aku mo upload gambar family di dalam blog unachenta ni.. Perasaan rindu bersama-sama berkumpul dengan keluarga kuat pula sekarang.. semua tinggal, kerja jauh-jauh..kecuali ada majlis kahwin,majlis beranak, majlis tengok bola jak ada peluang kami berkumpul.. ( aku mencarut ntahpapa lagi )..


Rinduuu....

6 comments:

Anonymous said...

Salam...yang mana satu unachenta?

UnaChenta said...

wsalaam anon... bah, mari kita mulakan sessi teka meneka kununn..

EPAL...NORFAEZAH MOHD NUR said...

biar aku tebak mana stu unachenta?? hehhe

UnaChenta said...

Tebak?... hahahaha lucu pula aku dengar perkataan tu Epal.. Ko ni terlampau banyak tinuk ( tengok ) drama Indon ba ni hahah..

Vic said...

hmm.. tak de pun eg di atas kn una???>> hehehe

UnaChenta said...

Vic,

Hehee.. ada eg ( baju pink ) terlindung kat tengah2..yang tengah2 pengantin..kepalanya jak yang tersembul tu haha

Monday, June 28, 2010

Wo De Family ( Family dalam mandarin apa ya?..lupa sudah )


Untuk pertama kali, aku mo upload gambar family di dalam blog unachenta ni.. Perasaan rindu bersama-sama berkumpul dengan keluarga kuat pula sekarang.. semua tinggal, kerja jauh-jauh..kecuali ada majlis kahwin,majlis beranak, majlis tengok bola jak ada peluang kami berkumpul.. ( aku mencarut ntahpapa lagi )..


Rinduuu....

6 comments:

Anonymous said...

Salam...yang mana satu unachenta?

UnaChenta said...

wsalaam anon... bah, mari kita mulakan sessi teka meneka kununn..

EPAL...NORFAEZAH MOHD NUR said...

biar aku tebak mana stu unachenta?? hehhe

UnaChenta said...

Tebak?... hahahaha lucu pula aku dengar perkataan tu Epal.. Ko ni terlampau banyak tinuk ( tengok ) drama Indon ba ni hahah..

Vic said...

hmm.. tak de pun eg di atas kn una???>> hehehe

UnaChenta said...

Vic,

Hehee.. ada eg ( baju pink ) terlindung kat tengah2..yang tengah2 pengantin..kepalanya jak yang tersembul tu haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails