Friday, April 17, 2009

Sakitnya mata haku!..

Salam semua...

Tiada idea mau taip apa...

Sekarang dah jam 2:16 pagi buta..

Budak2 cerdas umuran 20an 30an 40an tahun masih berkeliaran di bawah kolong flat rumah haku...

Ada juga kedengaran suara yang familiar..

"macam suara abang tiri aku jak tu?"...

Tapi sekarang mata haku berair, macam mau terkeluar pula rasanya...

Sebelum tidur dan berbicara dengan DIA, bagus aku post hapa2 entry merapu.. sebab dah lama sangat aku ndak mengupdated di dalam blog ndak seberapa aku ni....

Apa lagi mau taip...??

Kepala aku pening dah..mau tidurrr.. Katil here i come!!!!MySpace

8 comments:

ARYN said...

ke mana menghilang?

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

una rindunyer..

UnaChenta said...

Aryn,

x menghilang kemana2, di sini saja..yang hilang line internet saja..huahua..


Ayong,

rinduuu ayong dan semua kawan belog juga!!:)

Ummu Solehah Muhammad said...

akhirnya kau muncul juga! taip sj. (tp sbnrnya aku juga telah khabisan mud untuk hapdet belog) bagaimana ini!!

UnaChenta said...

Solehah,

ala jgnlah begitu..

teruskan menulis blog ya!

u r my inspiration! chewaahh!:)

ARYN said...

eh.eh..slama ne tggl di mana??
bagaimana internet boleh hilang..ehehe
gunala p1 vimax..opss..tp masih baru jd byk tmpt xde coverage..

gopenghagen said...

welkam bek!

UnaChenta said...

Gopenhagen,

Bek bek bek to the future..

terima kasih kawan! :)

aryn dear,

Bukan hilang sebab tak ada line..tapi tak ada duit nak bayar huahuahuahua..jujur lagi berhemah aku ni..

Friday, April 17, 2009

Sakitnya mata haku!..

Salam semua...

Tiada idea mau taip apa...

Sekarang dah jam 2:16 pagi buta..

Budak2 cerdas umuran 20an 30an 40an tahun masih berkeliaran di bawah kolong flat rumah haku...

Ada juga kedengaran suara yang familiar..

"macam suara abang tiri aku jak tu?"...

Tapi sekarang mata haku berair, macam mau terkeluar pula rasanya...

Sebelum tidur dan berbicara dengan DIA, bagus aku post hapa2 entry merapu.. sebab dah lama sangat aku ndak mengupdated di dalam blog ndak seberapa aku ni....

Apa lagi mau taip...??

Kepala aku pening dah..mau tidurrr.. Katil here i come!!!!MySpace

8 comments:

ARYN said...

ke mana menghilang?

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

una rindunyer..

UnaChenta said...

Aryn,

x menghilang kemana2, di sini saja..yang hilang line internet saja..huahua..


Ayong,

rinduuu ayong dan semua kawan belog juga!!:)

Ummu Solehah Muhammad said...

akhirnya kau muncul juga! taip sj. (tp sbnrnya aku juga telah khabisan mud untuk hapdet belog) bagaimana ini!!

UnaChenta said...

Solehah,

ala jgnlah begitu..

teruskan menulis blog ya!

u r my inspiration! chewaahh!:)

ARYN said...

eh.eh..slama ne tggl di mana??
bagaimana internet boleh hilang..ehehe
gunala p1 vimax..opss..tp masih baru jd byk tmpt xde coverage..

gopenghagen said...

welkam bek!

UnaChenta said...

Gopenhagen,

Bek bek bek to the future..

terima kasih kawan! :)

aryn dear,

Bukan hilang sebab tak ada line..tapi tak ada duit nak bayar huahuahuahua..jujur lagi berhemah aku ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails