Sunday, January 23, 2011

Baru tau baik rupanya dia ni

Salam..

Sekarang kerjaku balik-balik menengok American Idol yang baru musim 10. Aku dari dulu kan..suka tengok American Idol waktu Audition dia saja, waktu final, yang penyingkiran minggu-minggu tu aku terus tinggalkan. Haha.. mengkali aku ni suka tengok gaya orang yang macam-macam dan gila-gila seja. Bila peserta yang mula2 original dan naive tu sudah diglamerkan dengan mekap tebal, aku sudah ndak minatt tengok.

Lain cerita, aku baru perasan si Jlo ni baik hati, cepat tersentuh dan sopan santun rupanya. Paling susah dia mau cakap NO even sama peserta yang teruk suaranya mengalahkan pontianak . Terus jadi minat dengan dia, sudahlah cantik baik hati lagi.Aiisshh malas aku tengah update blog ada orang tua pula membebel di sebelah ni huhuuu... berenti dulu buat kerja aa.. Babaii haha..

2 comments:

Eg Azman said...

Una.. sku dari dulu minat dia cuz dia sama dgn aku.. baik hati + cantik!! Ngengengeengeeee..

UnaChenta said...

Eg,
huahua.Blood vomit!!!;)

Sunday, January 23, 2011

Baru tau baik rupanya dia ni

Salam..

Sekarang kerjaku balik-balik menengok American Idol yang baru musim 10. Aku dari dulu kan..suka tengok American Idol waktu Audition dia saja, waktu final, yang penyingkiran minggu-minggu tu aku terus tinggalkan. Haha.. mengkali aku ni suka tengok gaya orang yang macam-macam dan gila-gila seja. Bila peserta yang mula2 original dan naive tu sudah diglamerkan dengan mekap tebal, aku sudah ndak minatt tengok.

Lain cerita, aku baru perasan si Jlo ni baik hati, cepat tersentuh dan sopan santun rupanya. Paling susah dia mau cakap NO even sama peserta yang teruk suaranya mengalahkan pontianak . Terus jadi minat dengan dia, sudahlah cantik baik hati lagi.Aiisshh malas aku tengah update blog ada orang tua pula membebel di sebelah ni huhuuu... berenti dulu buat kerja aa.. Babaii haha..

2 comments:

Eg Azman said...

Una.. sku dari dulu minat dia cuz dia sama dgn aku.. baik hati + cantik!! Ngengengeengeeee..

UnaChenta said...

Eg,
huahua.Blood vomit!!!;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails