Saturday, June 11, 2011

Lady Popular!

Salam semua :)...


Aku mengaku seorang yang gilak main game... naa tadi aku jumpa game strategy dan kira campur Social Game, Sims, main-main jadi Interior designer, cari-cari kerja, dan banyaklah.. Tapi, game ni lebih berat kepada budak perempuan atau bakal mak budak macam aku, atau siapa2 saja...hew hew..


Ndak mau banyak cakap, mari join Una Chenta main Lady Popular :), dan kamu bacalah sendiri apa yang ada dalam tu kan.. kalau maulah :)


Sila klik gambar di bawah kalau mau tau game ni macamana sebenarnya..tulunglah bah klik huhuhu... Kunun2 mau merecruit anak ayam baru bah ni hehehehe ( bunyi macam aku mama ayam..huahuahua ..just kidding beb ! hehe )

2 comments:

Vic said...

hehehe.. rajin skali main game ya~~ ngek3x..

UnaChenta said...

Hai Vic..terima kasih banyak sudi baca bebelan Una ya hehe... ya kalau pasal main game ..rajin betul hehe..

Saturday, June 11, 2011

Lady Popular!

Salam semua :)...


Aku mengaku seorang yang gilak main game... naa tadi aku jumpa game strategy dan kira campur Social Game, Sims, main-main jadi Interior designer, cari-cari kerja, dan banyaklah.. Tapi, game ni lebih berat kepada budak perempuan atau bakal mak budak macam aku, atau siapa2 saja...hew hew..


Ndak mau banyak cakap, mari join Una Chenta main Lady Popular :), dan kamu bacalah sendiri apa yang ada dalam tu kan.. kalau maulah :)


Sila klik gambar di bawah kalau mau tau game ni macamana sebenarnya..tulunglah bah klik huhuhu... Kunun2 mau merecruit anak ayam baru bah ni hehehehe ( bunyi macam aku mama ayam..huahuahua ..just kidding beb ! hehe )

2 comments:

Vic said...

hehehe.. rajin skali main game ya~~ ngek3x..

UnaChenta said...

Hai Vic..terima kasih banyak sudi baca bebelan Una ya hehe... ya kalau pasal main game ..rajin betul hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails