Thursday, June 7, 2012

Hey you! Yes You YOLO -_-

Jajajajaja..


Salam blogspot dan sesiapa saja yang tengah membaca :)


Tajuk ndak buli belah hansipak sipakun. Apa yang ada dalam fikiranku itulah aku taip.YOLO tu aku dapat dari 9gag --> You Obviously Love Oreo..


Sekarang ni pun jam 2 pagi. Aku curi masa saja ni kalau online. Si Umar lambat dia tidur tadi.Mau dekat jam 1.30 masih segar matanya. Mungkin dia tidur lama dari isyak tadi. Aku sekarang ni pun stim2 sudah mata mo tidur. Tapi gagahkan diri menaip apa saja di blog ni, agar ada juga ceritanya.


Best pulak aku tengok Hanis Zalikha berlakon drama 'Memberku Hawa'.. boleh tahan juga lakonannya. Macam bangga juga tengok dia berlakon. dari baca2 seja blognya, sekarang dia ada di kaca telebesen pulak. Lama2 kali fofuler durang ni. Kalau buli mau familynya buat reality tv ala2 malaysia huahuaua..


 Apa mo share ni ya.. aku check dulu gambar apa yang mo dihias dalam entriku kali ni. Aku pakai notebook anak buah ni. Mo tengok picnya mana yang aku berkenan.Mengkali ada jugak tu kali gambar berkaitan aku.


Sekarang minat Kpoplah pulak. BigBang!.. Si umar mesti tersenyum dan menari kalau dengar lagu Bad Boy .

Ahh dapat gambar time kami main2 webcam.. Muka si Umar dan Azam .Macam meluat si Umar dengan si azam di sini hehe.. Si azam ni suka buli si Umar.. ( Umar belakang, azam di depan )

Kalau si Umar kembar ? :)



4 comments:

Epal Faezah Suzuran said...

hahahahha....andui c umar... astaga jian...gila ko bigbang ya hahhhha

UnaChenta said...

Heheheh thanks ejah sebab ambil masa komen belog makcikmu ni hehe..

Ya aku terminat korea sudah gara2 kamu ni hehe

Epal Faezah Suzuran said...

bukan gara2 aku...c yana punya pasal tu hahahahhha

UnaChenta said...

ya kali muahahaha..

Thursday, June 7, 2012

Hey you! Yes You YOLO -_-

Jajajajaja..


Salam blogspot dan sesiapa saja yang tengah membaca :)


Tajuk ndak buli belah hansipak sipakun. Apa yang ada dalam fikiranku itulah aku taip.YOLO tu aku dapat dari 9gag --> You Obviously Love Oreo..


Sekarang ni pun jam 2 pagi. Aku curi masa saja ni kalau online. Si Umar lambat dia tidur tadi.Mau dekat jam 1.30 masih segar matanya. Mungkin dia tidur lama dari isyak tadi. Aku sekarang ni pun stim2 sudah mata mo tidur. Tapi gagahkan diri menaip apa saja di blog ni, agar ada juga ceritanya.


Best pulak aku tengok Hanis Zalikha berlakon drama 'Memberku Hawa'.. boleh tahan juga lakonannya. Macam bangga juga tengok dia berlakon. dari baca2 seja blognya, sekarang dia ada di kaca telebesen pulak. Lama2 kali fofuler durang ni. Kalau buli mau familynya buat reality tv ala2 malaysia huahuaua..


 Apa mo share ni ya.. aku check dulu gambar apa yang mo dihias dalam entriku kali ni. Aku pakai notebook anak buah ni. Mo tengok picnya mana yang aku berkenan.Mengkali ada jugak tu kali gambar berkaitan aku.


Sekarang minat Kpoplah pulak. BigBang!.. Si umar mesti tersenyum dan menari kalau dengar lagu Bad Boy .

Ahh dapat gambar time kami main2 webcam.. Muka si Umar dan Azam .Macam meluat si Umar dengan si azam di sini hehe.. Si azam ni suka buli si Umar.. ( Umar belakang, azam di depan )

Kalau si Umar kembar ? :)



4 comments:

Epal Faezah Suzuran said...

hahahahha....andui c umar... astaga jian...gila ko bigbang ya hahhhha

UnaChenta said...

Heheheh thanks ejah sebab ambil masa komen belog makcikmu ni hehe..

Ya aku terminat korea sudah gara2 kamu ni hehe

Epal Faezah Suzuran said...

bukan gara2 aku...c yana punya pasal tu hahahahhha

UnaChenta said...

ya kali muahahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails