Sunday, April 8, 2012

Percayakah kamu?

Percayakah kamu aku menaip di dalam gelap sekarang ni?
Melepas gian untuk menulis di blog ini :) tapi ntah apa2 ntah yang mau ditulis.


Memandangkan sekarang sudah kemama mamaan.. Jadi rasa serba salah kalau lama2 depan komputer.


Sekarang ni aku sudah di sandakan, with my beloved family... naaa ada si punang di sini, dia tu kalau menengok tv di mulutnya " Naaa matiklah kau!".. itu seja hahaha..


Mamaku yang tercinta ada tidur di siring si Umar. Sekarang ni dah tengahmalam. Aku tidur jap lagi , melepas gian dulu sapgam ekkk silap melepas gian menaip dalam blog muahuhuhu...


Aku simpan gambar2 yang ada dalam notebook si Yana ni... sudah macam jadi notebooknya sudah.. last2 aku yang tiada notebook huhu.. semuanya anak buahku yang pakai.. tapi ndak apa..buat apa mo lokek harta benda walau kadang2 hasutan setan tu mengapi2kan... tapi anggap jak harta benda semua ni adalah sementara dan keduniaan huhu... aku tiba2 menaip begini sebab tadi aku geram... jangan risau ejah yana.. bukan aku geram kamu yang pakai laptopku... aku geram adalah orang lain... sebab dikasi amanah sudah jaga itu barang... tapi ndak amanah... lepas tu boleh senyum2 buat muka tiada apa2.. dan rilek jak bertanya aku ...haaaiiihhhh ..sudahlah jian... biarkanlah positifkan seja... ingat kebaikan orang itu.. hilang terus rasa geram hehhee..


Okeylah stop membebel... mau taruh gambar dulu :)




Si Umar ndak boleh dibawa ke majlis kenduri, dia fussy huhu.. Ini time pi hantaran sepupuku si Efi. Si umar ndak selesa kepanasan. Maafkan saya perut boroinya ndak tertapuk

Time singgah rumah baru bapa... masih dalam proses renovation, cat belum lagi. Ndak sabar mo pindah rumah baru.  Kelihatan di dalam gambar seorang ibu penyayang ya puan-puan :). Ya Allah penyayangnya mama itu!

Punang, Umar, Yana, Azam dan basket kuning

Azam si Pembuli ! Tunggu kau balik rumah azam aku dendra kau! huhuhu

Ustaz Don Umar. Ini di rumah auntie kesayangannya di Tawau.

Dua orang kesayanganku dunia akhirat.

2 comments:

Charming Britney said...

Wlupun sdh ku tengok gambar di fb, retail jugak tidak bosan ku melihatnya...
Ps: siapa yg pinjam barangmu, pas tu ndak menjaga baik2?

UnaChenta said...

hehehe eg thanks :).

Nantilah cerita bila jumpa. Di sini public pulak... aikk macam mo mengumpat..huhu.. ndaklah lupakan sja... tiada sudah tu hehe

Sunday, April 8, 2012

Percayakah kamu?

Percayakah kamu aku menaip di dalam gelap sekarang ni?
Melepas gian untuk menulis di blog ini :) tapi ntah apa2 ntah yang mau ditulis.


Memandangkan sekarang sudah kemama mamaan.. Jadi rasa serba salah kalau lama2 depan komputer.


Sekarang ni aku sudah di sandakan, with my beloved family... naaa ada si punang di sini, dia tu kalau menengok tv di mulutnya " Naaa matiklah kau!".. itu seja hahaha..


Mamaku yang tercinta ada tidur di siring si Umar. Sekarang ni dah tengahmalam. Aku tidur jap lagi , melepas gian dulu sapgam ekkk silap melepas gian menaip dalam blog muahuhuhu...


Aku simpan gambar2 yang ada dalam notebook si Yana ni... sudah macam jadi notebooknya sudah.. last2 aku yang tiada notebook huhu.. semuanya anak buahku yang pakai.. tapi ndak apa..buat apa mo lokek harta benda walau kadang2 hasutan setan tu mengapi2kan... tapi anggap jak harta benda semua ni adalah sementara dan keduniaan huhu... aku tiba2 menaip begini sebab tadi aku geram... jangan risau ejah yana.. bukan aku geram kamu yang pakai laptopku... aku geram adalah orang lain... sebab dikasi amanah sudah jaga itu barang... tapi ndak amanah... lepas tu boleh senyum2 buat muka tiada apa2.. dan rilek jak bertanya aku ...haaaiiihhhh ..sudahlah jian... biarkanlah positifkan seja... ingat kebaikan orang itu.. hilang terus rasa geram hehhee..


Okeylah stop membebel... mau taruh gambar dulu :)




Si Umar ndak boleh dibawa ke majlis kenduri, dia fussy huhu.. Ini time pi hantaran sepupuku si Efi. Si umar ndak selesa kepanasan. Maafkan saya perut boroinya ndak tertapuk

Time singgah rumah baru bapa... masih dalam proses renovation, cat belum lagi. Ndak sabar mo pindah rumah baru.  Kelihatan di dalam gambar seorang ibu penyayang ya puan-puan :). Ya Allah penyayangnya mama itu!

Punang, Umar, Yana, Azam dan basket kuning

Azam si Pembuli ! Tunggu kau balik rumah azam aku dendra kau! huhuhu

Ustaz Don Umar. Ini di rumah auntie kesayangannya di Tawau.

Dua orang kesayanganku dunia akhirat.

2 comments:

Charming Britney said...

Wlupun sdh ku tengok gambar di fb, retail jugak tidak bosan ku melihatnya...
Ps: siapa yg pinjam barangmu, pas tu ndak menjaga baik2?

UnaChenta said...

hehehe eg thanks :).

Nantilah cerita bila jumpa. Di sini public pulak... aikk macam mo mengumpat..huhu.. ndaklah lupakan sja... tiada sudah tu hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails