Monday, May 25, 2009

Anak gembel..


Saja buat title macam tu, biar saspen ..

Lama x updated blog pinkish ala2 budak remaja ni.. Entah kenapa semangat untuk menulis macam kurang dah..

Memang bukan jiwa penulis sangat..jiwa pembaca kot hehe..

Aku dah boring tgk Blog ni Merah Jambu memanjang...

Nak tukar layoutlah..warna lain?

warna taik itik kelabu asap?.. warna kuning..emm aku sedar yang aku juga minat kuning..ganjil kan aku ni?..di sini dorang bilang kuning ni warna pilak2..haha..dorang ni kan mau mengutukk bangsa orang saja .. henti-hentikanlah kebiasaan tu ya geng! Lets Insaf together !! muahahaha...


Aku pun nak tukar title 'Sleeping Forest' ni... dulu tiada idea mau letak title apa.. kebetulan menonton animax cerita 'Air Gear'..minat dengan satu watak pompuan yang cantik jelita tapi taiko gila dan confident gila.. lupa nama dia.. Jadi watak ni ada satu kumpulan, bila orang sebut pun macam takut lah.. itulah dia 'Sleeping Forest'... sebut pun macam best..tapi lama-lama tengok title blog ni, macam nama resepi Kek secret recipe lak..huhu..

kepada sesiapa yang terbuka atau terklik blog aku ni..akan ada perubahanlah di masa akan datang..

Chewaahh macam saja ada orang tunggu huhu.. ( merendah dirilah tu kunun )

Okey selepas ini serius..

P/s: kepada dia... aku minta maaf! hari-hari aku memohon maaf dan mudah2an Tuhan juga memaafkan dosa2ku.. Aku banyak berdosa dengan kau.. AKU MOHON MAAF :(

9 comments:

ARYN said...

una..updatela :D

UnaChenta said...

Aryn,

Hehehe... *terharu ada org suruh updated* huhuuu..

Monkey D Luffy said...

susah nak cr idea :)

UnaChenta said...

Kapten,

Begitulah nampaknya haha..

Tirana said...

Una...

Kadang2 kita perlu buat perubahan untuk menaikkan semangat..hehehe.. Kak Tirana tunggu nak tengok perubahan pada layout blog Una ni..Moga bertambah ceria

UnaChenta said...

Kak Tirana,

Terima Kasih!!..
Sekarang dah sibuk, x sempat nak tukar2 layout mcm dulu.. huhu..

Tapi akan tukar juga , InsyaAllah.. :)

Miss Dreamer said...

Kau minta maaf dgn sapa tu? Tersentuh pulak hatiku...

Anti agni Energie said...

Kreatif. Cantik. Tapi pink itu kan cute :D

Nice post.

Salam, kami merupakan pekerja-perkerja yang telah dibuang tanpa menerima gaji dan pampasan oleh sebuah syarikat multinasional yangdalam proses untuk lari dari Malaysia

Please support kami.

Jadilah follower kami.

http://agni-energie.blogspot.com

Inilah usaha kami untuk menuntut hak kami.

UnaChenta said...

Miss Dreamer,
Aku minta maaf dengan orang yang aku sudah lukakan hatinya :(

Monday, May 25, 2009

Anak gembel..


Saja buat title macam tu, biar saspen ..

Lama x updated blog pinkish ala2 budak remaja ni.. Entah kenapa semangat untuk menulis macam kurang dah..

Memang bukan jiwa penulis sangat..jiwa pembaca kot hehe..

Aku dah boring tgk Blog ni Merah Jambu memanjang...

Nak tukar layoutlah..warna lain?

warna taik itik kelabu asap?.. warna kuning..emm aku sedar yang aku juga minat kuning..ganjil kan aku ni?..di sini dorang bilang kuning ni warna pilak2..haha..dorang ni kan mau mengutukk bangsa orang saja .. henti-hentikanlah kebiasaan tu ya geng! Lets Insaf together !! muahahaha...


Aku pun nak tukar title 'Sleeping Forest' ni... dulu tiada idea mau letak title apa.. kebetulan menonton animax cerita 'Air Gear'..minat dengan satu watak pompuan yang cantik jelita tapi taiko gila dan confident gila.. lupa nama dia.. Jadi watak ni ada satu kumpulan, bila orang sebut pun macam takut lah.. itulah dia 'Sleeping Forest'... sebut pun macam best..tapi lama-lama tengok title blog ni, macam nama resepi Kek secret recipe lak..huhu..

kepada sesiapa yang terbuka atau terklik blog aku ni..akan ada perubahanlah di masa akan datang..

Chewaahh macam saja ada orang tunggu huhu.. ( merendah dirilah tu kunun )

Okey selepas ini serius..

P/s: kepada dia... aku minta maaf! hari-hari aku memohon maaf dan mudah2an Tuhan juga memaafkan dosa2ku.. Aku banyak berdosa dengan kau.. AKU MOHON MAAF :(

9 comments:

ARYN said...

una..updatela :D

UnaChenta said...

Aryn,

Hehehe... *terharu ada org suruh updated* huhuuu..

Monkey D Luffy said...

susah nak cr idea :)

UnaChenta said...

Kapten,

Begitulah nampaknya haha..

Tirana said...

Una...

Kadang2 kita perlu buat perubahan untuk menaikkan semangat..hehehe.. Kak Tirana tunggu nak tengok perubahan pada layout blog Una ni..Moga bertambah ceria

UnaChenta said...

Kak Tirana,

Terima Kasih!!..
Sekarang dah sibuk, x sempat nak tukar2 layout mcm dulu.. huhu..

Tapi akan tukar juga , InsyaAllah.. :)

Miss Dreamer said...

Kau minta maaf dgn sapa tu? Tersentuh pulak hatiku...

Anti agni Energie said...

Kreatif. Cantik. Tapi pink itu kan cute :D

Nice post.

Salam, kami merupakan pekerja-perkerja yang telah dibuang tanpa menerima gaji dan pampasan oleh sebuah syarikat multinasional yangdalam proses untuk lari dari Malaysia

Please support kami.

Jadilah follower kami.

http://agni-energie.blogspot.com

Inilah usaha kami untuk menuntut hak kami.

UnaChenta said...

Miss Dreamer,
Aku minta maaf dengan orang yang aku sudah lukakan hatinya :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails