Thursday, August 6, 2009

Selamat Hari Jadi Kepada Diri Sendiri!


Salam .. ;D


Hari ni 6 Ogos !Selamat Hari Jadi untuk diriku sendiri!.. terima kasih kepada mereka-mereka yang wish birthday ! Terharu dan bersyukur ada orang-orang yang tersayang dan penting dalam hidup wish birthday untuk aku.. I love u all..


Dan kepada kawan-kawan sepermainan game dalam Fesbuk.. walau tidak pernah bersua muka, hanya di medan game dan sama-sama gila menanam stoberi di ladang, menumbuk muka orang di jalan New York, mengusahakan perniagaan Tobbaco di Cuba, Shopping di Pet Society, bekerja di Kilang Widget di Yovillian dan mengarahkan kawan mencuci tandas di Restaurant City. Terima Kasih sebab meluangkan masa mengucapkan "Happy Birthday" di wall post aku..


Tidak lupa kepada bestfriend dari kecil dan juga best enemy negehehe.. Miss Dreamer.. Selamat Hari Jadi.. Ini birthday 20an kita yang ter'_ _ _ _' huhuhu..


Aku ingin berubah jadi yang lebih baik, dan meninggalkan semua yang tidak baik..


Moga semuanya akan berakhir menjadi yang lebih baik.. Aminn..


7 comments:

Monkey D Luffy said...

ok ler

hepi besdey gak dr aku

UnaChenta said...

Hehehe..

Thank u kapten!

matadore said...

epi beday akak :)

(lame tak komen oh !)
(apologies)

smoga sentiasa di bawah keredhaanNya dan mendapat syurgaNya

Miss Dreamer said...

Best enemy??/ ngehehe..ya la tu.. Semoga panjang umur n dimurahkan rezeki.. wlpun enemy2 gitu ..ko tetap kakak ku yg tersayang..ahakss.. (malu plak :) )

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

una ...salm//
hepy belated besday...aku bingung kali...kamu sering kejap mucl..kejap tidak mcm biskut chipsmore.heheh..moga pnjag umur...ya..

UnaChenta said...

Matadore adikku! ahaks
Trimas !( Lambatnya aku reply komen !

Miss Dreamer,
Aku pun sayang ko ( Bweekk !! ) ndak bah guaru2 ... sayang ko jugak walau kita ada love hate relationship mueheheh..

Fatahiyah!
Appreciated your wish! selalu nampak di muka buku! hehe..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Thursday, August 6, 2009

Selamat Hari Jadi Kepada Diri Sendiri!


Salam .. ;D


Hari ni 6 Ogos !Selamat Hari Jadi untuk diriku sendiri!.. terima kasih kepada mereka-mereka yang wish birthday ! Terharu dan bersyukur ada orang-orang yang tersayang dan penting dalam hidup wish birthday untuk aku.. I love u all..


Dan kepada kawan-kawan sepermainan game dalam Fesbuk.. walau tidak pernah bersua muka, hanya di medan game dan sama-sama gila menanam stoberi di ladang, menumbuk muka orang di jalan New York, mengusahakan perniagaan Tobbaco di Cuba, Shopping di Pet Society, bekerja di Kilang Widget di Yovillian dan mengarahkan kawan mencuci tandas di Restaurant City. Terima Kasih sebab meluangkan masa mengucapkan "Happy Birthday" di wall post aku..


Tidak lupa kepada bestfriend dari kecil dan juga best enemy negehehe.. Miss Dreamer.. Selamat Hari Jadi.. Ini birthday 20an kita yang ter'_ _ _ _' huhuhu..


Aku ingin berubah jadi yang lebih baik, dan meninggalkan semua yang tidak baik..


Moga semuanya akan berakhir menjadi yang lebih baik.. Aminn..


7 comments:

Monkey D Luffy said...

ok ler

hepi besdey gak dr aku

UnaChenta said...

Hehehe..

Thank u kapten!

matadore said...

epi beday akak :)

(lame tak komen oh !)
(apologies)

smoga sentiasa di bawah keredhaanNya dan mendapat syurgaNya

Miss Dreamer said...

Best enemy??/ ngehehe..ya la tu.. Semoga panjang umur n dimurahkan rezeki.. wlpun enemy2 gitu ..ko tetap kakak ku yg tersayang..ahakss.. (malu plak :) )

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

una ...salm//
hepy belated besday...aku bingung kali...kamu sering kejap mucl..kejap tidak mcm biskut chipsmore.heheh..moga pnjag umur...ya..

UnaChenta said...

Matadore adikku! ahaks
Trimas !( Lambatnya aku reply komen !

Miss Dreamer,
Aku pun sayang ko ( Bweekk !! ) ndak bah guaru2 ... sayang ko jugak walau kita ada love hate relationship mueheheh..

Fatahiyah!
Appreciated your wish! selalu nampak di muka buku! hehe..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails