Tuesday, September 21, 2010

Ahli 'anggauta' baru !

Assalamualaikum semua :),

Entri yang ringkas saja, khas untuk menyambut kewujudan seorang insan Allah yang baru lahir ke dunia.

Memperkenalkan !

Muhammad Azam Rushazrin Rustam :)


( Azam.. kalau ko dah besar dan masih dapat baca Belog nenek muda mu ni.. ko belanja nenek muda yang cantik jelita ni ya! Awaas kau! muehehe .. )


 Huh?..whaaat??...


Muka kencang mau be'ol .. Uuuuhh Ohhh Baby Babyy mau beooollllll


" Ekk?.. apa benda yang panjang2 ni ? "



" Yo watzuup !.. my makcik Epal bila lu nak datang bagi I angpow basyaall ni?..
And you my nenek muda Eg, lu janji ya Hari Raya Haji nanti datang jumpa I
taww..auuww!"
Posted by Picasa

9 comments:

Eg Azman said...

Sapa punya tangan yang gemuk tu.. si yana rupanya..Semangat baby tu kan? Dia di panggil apa?

UnaChenta said...

Ya.. baru 2 minggu sudah 4 kilo..

dia dipanggil azam @ cha jin .. Si Yana bilang salah aku taip namanya. Mohd Azam rushazrien sebenarnya ;)

NegativThinking said...

mcm nmpak antu jak matanya tu besar....hehhelike my eyes...hihiih

jian....cmel dia snyum d pic keempat...anduiba....

aku pun ingat tgn sapa yg besar tu...rupanya c yana hahahahahhahah

ayyok...aku guna ID blog kmi pula.... jian diam2 ko...jgn bgitau sapa2 ayyok...hahhah

EPAL...NORFAEZAH MOHD NUR said...

cha jin?? dari mana nama tu dapat?? hahahhaha

UnaChenta said...

Epal,

cha Jin.. Rushazrien.. Ko tawlah mamanya tu kretip kan ada seja..huahua..

Blog rahsia??..waaa yang tambah kena rahsia tu yg best :).. gagaga

Vic said...

baby! baby! baby!! comei nye baby.. tunggu una n eg punya baby pulak.. i pun otw.. kikikikiki..

UnaChenta said...

Vic,

Tunggu kami punya turn maybe lama lagi hehe..x sabar tengok vic punya baby..mesti comel mcm mama dia kan :)

Vic said...

ahaha~~ okay, nanti akan gue upload kn di mycerita~~ hehe

UnaChenta said...

Vic,
Wokey... kami tunggu ! :)

Tuesday, September 21, 2010

Ahli 'anggauta' baru !

Assalamualaikum semua :),

Entri yang ringkas saja, khas untuk menyambut kewujudan seorang insan Allah yang baru lahir ke dunia.

Memperkenalkan !

Muhammad Azam Rushazrin Rustam :)


( Azam.. kalau ko dah besar dan masih dapat baca Belog nenek muda mu ni.. ko belanja nenek muda yang cantik jelita ni ya! Awaas kau! muehehe .. )


 Huh?..whaaat??...


Muka kencang mau be'ol .. Uuuuhh Ohhh Baby Babyy mau beooollllll


" Ekk?.. apa benda yang panjang2 ni ? "



" Yo watzuup !.. my makcik Epal bila lu nak datang bagi I angpow basyaall ni?..
And you my nenek muda Eg, lu janji ya Hari Raya Haji nanti datang jumpa I
taww..auuww!"
Posted by Picasa

9 comments:

Eg Azman said...

Sapa punya tangan yang gemuk tu.. si yana rupanya..Semangat baby tu kan? Dia di panggil apa?

UnaChenta said...

Ya.. baru 2 minggu sudah 4 kilo..

dia dipanggil azam @ cha jin .. Si Yana bilang salah aku taip namanya. Mohd Azam rushazrien sebenarnya ;)

NegativThinking said...

mcm nmpak antu jak matanya tu besar....hehhelike my eyes...hihiih

jian....cmel dia snyum d pic keempat...anduiba....

aku pun ingat tgn sapa yg besar tu...rupanya c yana hahahahahhahah

ayyok...aku guna ID blog kmi pula.... jian diam2 ko...jgn bgitau sapa2 ayyok...hahhah

EPAL...NORFAEZAH MOHD NUR said...

cha jin?? dari mana nama tu dapat?? hahahhaha

UnaChenta said...

Epal,

cha Jin.. Rushazrien.. Ko tawlah mamanya tu kretip kan ada seja..huahua..

Blog rahsia??..waaa yang tambah kena rahsia tu yg best :).. gagaga

Vic said...

baby! baby! baby!! comei nye baby.. tunggu una n eg punya baby pulak.. i pun otw.. kikikikiki..

UnaChenta said...

Vic,

Tunggu kami punya turn maybe lama lagi hehe..x sabar tengok vic punya baby..mesti comel mcm mama dia kan :)

Vic said...

ahaha~~ okay, nanti akan gue upload kn di mycerita~~ hehe

UnaChenta said...

Vic,
Wokey... kami tunggu ! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails