Wednesday, May 25, 2011

Sudah 6 Bulan !

Alhamdulillah syukur padaNya..mengurniakan aku anugerah yang tidak ternilai :)...


Tidak sabar rasanya melihat wajah anak yang dikandung ni :)... memang naluri keibuan sudah terserlah lah rasanya... Sekarang ni pantang tengok babies..mesti teruja...padahal dulu....huhuuu...


InsyaAllah aku akan melahirkan anak sulung bulan Lapan nanti..kalau sama dengan tarikh lahirku kan best hehe.. 6 Ogos.. :P


Dalam sarat mengand's.. bulan lalu sempat lagi berjalan ke Kehel.. itupun sudah dimarah suami..takut tekanan udara dalam cabinlah...tapi google cari Info... kalau trimester kedua, tidak seberapa risikonya...tapi penatlah huhuhuu...
With one of my bestfriend, Si Godzilla!.. Aku rasa dalam Annual Dinner company aku malam tu, aku sorang jak mak  buyung yang hadir menyibukkan diri huehuehue..

Yang menyibukkan diri jugak mengambil gambar.. Si  Unachenta  yang pakai tudung tengah2 tu, with bestbuddy Chel, Kumang, dan Bart.. Time ni kami tengah teruja ambil gambar kawan-kawan kami ikut pertandingan menyanyi. Si Godzilla numbur satu sai tu hiueheu

6 comments:

Solehah Muhammad said...

kakak! tahniah! semoga baby kan membesar menjadi anak yg soleh solehah :)

UnaChenta said...

Adik!!.. Terima kasih banyak dik :)..doakan bakal anak buah tatak ni menjadi anak yang soleh solehah...Aminn :)

Lisa Ali said...

lama okies ndak menjenguk blog ini... semoga semua nya selamat ya darling.. :)

UnaChenta said...

Lisa dear,

Thanks so much Lisa..:)

Vic said...

hi una..
tahniah..
eg baru kasi tau.. hehehe.
mesti excited kan. moga segalanya mengembirakan..!

UnaChenta said...

Vic,
Thanks dearie :)

Wednesday, May 25, 2011

Sudah 6 Bulan !

Alhamdulillah syukur padaNya..mengurniakan aku anugerah yang tidak ternilai :)...


Tidak sabar rasanya melihat wajah anak yang dikandung ni :)... memang naluri keibuan sudah terserlah lah rasanya... Sekarang ni pantang tengok babies..mesti teruja...padahal dulu....huhuuu...


InsyaAllah aku akan melahirkan anak sulung bulan Lapan nanti..kalau sama dengan tarikh lahirku kan best hehe.. 6 Ogos.. :P


Dalam sarat mengand's.. bulan lalu sempat lagi berjalan ke Kehel.. itupun sudah dimarah suami..takut tekanan udara dalam cabinlah...tapi google cari Info... kalau trimester kedua, tidak seberapa risikonya...tapi penatlah huhuhuu...
With one of my bestfriend, Si Godzilla!.. Aku rasa dalam Annual Dinner company aku malam tu, aku sorang jak mak  buyung yang hadir menyibukkan diri huehuehue..

Yang menyibukkan diri jugak mengambil gambar.. Si  Unachenta  yang pakai tudung tengah2 tu, with bestbuddy Chel, Kumang, dan Bart.. Time ni kami tengah teruja ambil gambar kawan-kawan kami ikut pertandingan menyanyi. Si Godzilla numbur satu sai tu hiueheu

6 comments:

Solehah Muhammad said...

kakak! tahniah! semoga baby kan membesar menjadi anak yg soleh solehah :)

UnaChenta said...

Adik!!.. Terima kasih banyak dik :)..doakan bakal anak buah tatak ni menjadi anak yang soleh solehah...Aminn :)

Lisa Ali said...

lama okies ndak menjenguk blog ini... semoga semua nya selamat ya darling.. :)

UnaChenta said...

Lisa dear,

Thanks so much Lisa..:)

Vic said...

hi una..
tahniah..
eg baru kasi tau.. hehehe.
mesti excited kan. moga segalanya mengembirakan..!

UnaChenta said...

Vic,
Thanks dearie :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails