Saturday, January 14, 2012

Jumpa balik blog saloma!

Semalam blogwalking terjumpa balik blog coffe or tea

Hehe.. Masa mula2 blog tahun 2008, ada terbaca blog ni dari blog adikku. Tapi lepas tu hilang.. Rupanya dia buat blog baru. Terjumpa di blog marina monroe mama peej burhan..

Aku suka baca blog dia sebab.. aku berangan 2 dulu nak jadi pramugari.. Jadi baca blog dia cerita the true story behind glamour world of cabin crew, telah membuka mataku. Selama ni aku ingat best saja jadi cc ni rupanya penat dan macam2 cobaan dugaan juga..

Okeylah aku mo pi khatam dulu blog saloma ni. Best tulisan dia.. Brutally honest gituh!:p

2 comments:

s a L o m a said...

Yayyyyyyyyy!!! :D

UnaChenta said...

Yeeeepaddaaa!! Saloma komen blog aku!! :) *terkesima*

Saturday, January 14, 2012

Jumpa balik blog saloma!

Semalam blogwalking terjumpa balik blog coffe or tea

Hehe.. Masa mula2 blog tahun 2008, ada terbaca blog ni dari blog adikku. Tapi lepas tu hilang.. Rupanya dia buat blog baru. Terjumpa di blog marina monroe mama peej burhan..

Aku suka baca blog dia sebab.. aku berangan 2 dulu nak jadi pramugari.. Jadi baca blog dia cerita the true story behind glamour world of cabin crew, telah membuka mataku. Selama ni aku ingat best saja jadi cc ni rupanya penat dan macam2 cobaan dugaan juga..

Okeylah aku mo pi khatam dulu blog saloma ni. Best tulisan dia.. Brutally honest gituh!:p

2 comments:

s a L o m a said...

Yayyyyyyyyy!!! :D

UnaChenta said...

Yeeeepaddaaa!! Saloma komen blog aku!! :) *terkesima*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails