Monday, January 30, 2012

Sudah jadi mobile blog!


Ya aku macam kebaruan gue mengaku dong ah!.. Huhu.. Barulah senang sikit godek2 blog ni pakai handphone.

Aku try buka setting blog. Dari dashboard cari setting-bahagian atas setting ada perkataan - id/mobile- ( kalau ndak silap ).- tekan mobile- terus ada preview ala2 mobile macamana ko mau. Yang aku punya ni bukan yang default.. Apakah namanya aku sudah lupa bermula dengan huruf e. Itu jak aku ingat.

Gambar2 dari hpku ni kalau dalam blog sudah jadi miring. Pandai2lah kamu ejas mata dan kepala sendiri ya huhu..

Okeylah next time jak aku taip panjang2. Sebelum itu, hati siapa yang paling senang kita lukakan ?.. Aku rasa hati ibu kita kan.. Hmmm. Tapi ibu jugalah yang paling senang maafkan anaknya. Aku sayang mama dan bapa!!... Rindu dengan dorang dua insan paling utama istimewa dalam hidupku.

Sebelum itu, harus menampal beberapa buah gambar ya kawan2. Gambar tawau @ night. Ambil dari @7 promenade hotel tawau dan gambar Umar belajar duduk. Dan ( ada lagi?? ) gambar tv di ruang tamu kakak iparku terbako! Kita bakor!2 :p




3 comments:

JieJ said...

heheh..aku lagi lah, belum buat setting tuk mobile version tu lagi..heheh..nanti lah aku godek2..hehe

UnaChenta said...

Ya jiej.. Marilah kita menggodek2..
Tapi klu mobile version ni x dapat tengok link blog yg lain kan.. Tapi x pa, sebab klu mau tgk bloglist owner blog tu, set saja balik ke web version.:)

Terima kasih jiej datang mengkomen :). Really appreciate it!

Charming Britney said...

hi my beloved sista! im back!.. hehe.. teach me la how to blog at mobile phone...

Monday, January 30, 2012

Sudah jadi mobile blog!


Ya aku macam kebaruan gue mengaku dong ah!.. Huhu.. Barulah senang sikit godek2 blog ni pakai handphone.

Aku try buka setting blog. Dari dashboard cari setting-bahagian atas setting ada perkataan - id/mobile- ( kalau ndak silap ).- tekan mobile- terus ada preview ala2 mobile macamana ko mau. Yang aku punya ni bukan yang default.. Apakah namanya aku sudah lupa bermula dengan huruf e. Itu jak aku ingat.

Gambar2 dari hpku ni kalau dalam blog sudah jadi miring. Pandai2lah kamu ejas mata dan kepala sendiri ya huhu..

Okeylah next time jak aku taip panjang2. Sebelum itu, hati siapa yang paling senang kita lukakan ?.. Aku rasa hati ibu kita kan.. Hmmm. Tapi ibu jugalah yang paling senang maafkan anaknya. Aku sayang mama dan bapa!!... Rindu dengan dorang dua insan paling utama istimewa dalam hidupku.

Sebelum itu, harus menampal beberapa buah gambar ya kawan2. Gambar tawau @ night. Ambil dari @7 promenade hotel tawau dan gambar Umar belajar duduk. Dan ( ada lagi?? ) gambar tv di ruang tamu kakak iparku terbako! Kita bakor!2 :p




3 comments:

JieJ said...

heheh..aku lagi lah, belum buat setting tuk mobile version tu lagi..heheh..nanti lah aku godek2..hehe

UnaChenta said...

Ya jiej.. Marilah kita menggodek2..
Tapi klu mobile version ni x dapat tengok link blog yg lain kan.. Tapi x pa, sebab klu mau tgk bloglist owner blog tu, set saja balik ke web version.:)

Terima kasih jiej datang mengkomen :). Really appreciate it!

Charming Britney said...

hi my beloved sista! im back!.. hehe.. teach me la how to blog at mobile phone...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails