Tuesday, January 3, 2012

Siri menaip dengan laju!

Salam..fuh fuh..

Ini mengupdate dengan kelam kabut dan ladzuh ni.. Sebab si Umar ni tidurnya sekejap2.. sekarang dah jam 9 malam.. dia dah tidur2 chickenwing.

Aku sekarang ada kegilaan baru lagi. Mempost gambar2 yang aku ambil dari kamirah hape gue ke satu laman web photoJurnal.. Lightbox. Boleh ambil gambar dengan hape, lepas tu edit dengan sistem edit yang dorang sediakan.. just one click seja..korang pilihlah mana2 style..dan post. Aku mau jadikan laman tu, photojurnal tuk my baby Umar..dari dia kecil till sampai bila2, setiap hari sampailah encik jamil mampus..bak kata Yosh dalam blognya huahuahua..

Jadi, kalu rajin sila datang mengecheck atau menskodeng gambar2 gue di unachenta.lightbox.com

Anak gue :P

2 comments:

Tirana Mutiara said...

Wahhhhh..comelnya Umar.. Nanti sat nak pi sekodeng lightbox yang ada gambar Umar.. Mesti banyak gambar yang cute mute kan? :))

UnaChenta said...

Waaahh Kak Tirana!! :) lama x jumpa.. kakak jugalah kesayangan patik yang rajin komen.. Ya silakanlah skodeng ye :).. hehe

Tuesday, January 3, 2012

Siri menaip dengan laju!

Salam..fuh fuh..

Ini mengupdate dengan kelam kabut dan ladzuh ni.. Sebab si Umar ni tidurnya sekejap2.. sekarang dah jam 9 malam.. dia dah tidur2 chickenwing.

Aku sekarang ada kegilaan baru lagi. Mempost gambar2 yang aku ambil dari kamirah hape gue ke satu laman web photoJurnal.. Lightbox. Boleh ambil gambar dengan hape, lepas tu edit dengan sistem edit yang dorang sediakan.. just one click seja..korang pilihlah mana2 style..dan post. Aku mau jadikan laman tu, photojurnal tuk my baby Umar..dari dia kecil till sampai bila2, setiap hari sampailah encik jamil mampus..bak kata Yosh dalam blognya huahuahua..

Jadi, kalu rajin sila datang mengecheck atau menskodeng gambar2 gue di unachenta.lightbox.com

Anak gue :P

2 comments:

Tirana Mutiara said...

Wahhhhh..comelnya Umar.. Nanti sat nak pi sekodeng lightbox yang ada gambar Umar.. Mesti banyak gambar yang cute mute kan? :))

UnaChenta said...

Waaahh Kak Tirana!! :) lama x jumpa.. kakak jugalah kesayangan patik yang rajin komen.. Ya silakanlah skodeng ye :).. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails