Monday, October 11, 2010

Geramnya tengok gambar ni!

Aisehmann.. malu pula aku mau mulakan entri bergambar ni ..miaarr.miiar maluu huu..


Okey.. apa-apa pun strechkan badanku yang montok ni dulu.. pwaaahhh


Sebelum itu, opening performance dari geng kumpulan elitemiaw.. " Aahhh Ohhh Caramu dan Caraku..Yoo..Kamilah femicaat!! Yoo! Yo!..Rap sai ni!..miarrr! ( Kucing #3 " Dorang ni sudah buang tebiatka?..limpas sudah zaman elite feminin? )

Seterusnya.. grand performance dariku.. berpose ala-ala Tuan Puteri Miaww berjalan sambil mengeget rumput.. ini signature poseku bak kata Tyra Banks! Auww! ( "Kucing! jangan lupa tunjukkan lehermu! miringkan kepala!..Ekk tiada leher?" Tyra banks in the bekgeraun )

Ahh .. penat lak photoshoot ni! Sudahla panas.. buat-buat senyum jaklah. smilee pwesss!!

Bluueekkkk.. sudahlah! aku malas mo layan ko lagi.. aku panat sudah berphotoshoot ni!

*Picture source from Internet.:)

17 comments:

Eg Azman said...

Comelnya!!!!! Pandai kau cari gambar kucing yang comel ye... nway aku dah curik pic kau satu jadi profile.. ahakss..

UnaChenta said...

Comel kan?.. menggeram jak time aku tengok pic ni semua.. memang gila kucing ba kita ni kan.. kirim salam charming dan orang rumahnya si britney heheh..

Ummu Solehah Muhammad said...

kak una!!! comel tau..nak curik sekor!!! >.<

UnaChenta said...

Tatak :),

Curi semua pun boleh ! :)

Anonymous said...

Haiwan len takdak ka? napa miaw2 jak?

Anonymous said...

Amik le pic cat sendiri...baru real....

Anonymous said...

Amik le pic cat sendiri...baru real....

Anonymous said...

Amik le pic cat sendiri...baru real....

UnaChenta said...

Anon,

Tak dapat nak ambil gambar kucing sendiri, mereka sudah kembali ke rahmatullah..:(

Klu mo tgk gambar kucing sendiri ada di post dulu2..

nway thanks for kambing (coming )

Anonymous said...

bigak juga semau kucing ni...

by epal faezah hahahaha

Anonymous said...

bigak juga semau kucing ni...

by epal faezah hahahaha

UnaChenta said...

Epal,
Bigak ya?..bedausa kau mengulu binatang muahahaha...!

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam una

lama benar tak tnya khabar...pa khabar kamu bah..sihat..cute gambr2 ni..:)

UnaChenta said...

Salam fatahiyyah :)..

saya khabar sihat, terima kasih :),

Kamu pula macamana?.. iya gambar2 ni cute..memang saya ni penggila kucing ngeheheh..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

saya sihat2 aja deh...

Vic said...

hahahaha.. cute betul~! mmg pandai una cari gambar~! =)

UnaChenta said...

Ayong,

Moga sihat sentiasa :)..

Vic,

Cute kan kucing2 ni semua ..gerrraamm haha ..

Monday, October 11, 2010

Geramnya tengok gambar ni!

Aisehmann.. malu pula aku mau mulakan entri bergambar ni ..miaarr.miiar maluu huu..


Okey.. apa-apa pun strechkan badanku yang montok ni dulu.. pwaaahhh


Sebelum itu, opening performance dari geng kumpulan elitemiaw.. " Aahhh Ohhh Caramu dan Caraku..Yoo..Kamilah femicaat!! Yoo! Yo!..Rap sai ni!..miarrr! ( Kucing #3 " Dorang ni sudah buang tebiatka?..limpas sudah zaman elite feminin? )

Seterusnya.. grand performance dariku.. berpose ala-ala Tuan Puteri Miaww berjalan sambil mengeget rumput.. ini signature poseku bak kata Tyra Banks! Auww! ( "Kucing! jangan lupa tunjukkan lehermu! miringkan kepala!..Ekk tiada leher?" Tyra banks in the bekgeraun )

Ahh .. penat lak photoshoot ni! Sudahla panas.. buat-buat senyum jaklah. smilee pwesss!!

Bluueekkkk.. sudahlah! aku malas mo layan ko lagi.. aku panat sudah berphotoshoot ni!

*Picture source from Internet.:)

17 comments:

Eg Azman said...

Comelnya!!!!! Pandai kau cari gambar kucing yang comel ye... nway aku dah curik pic kau satu jadi profile.. ahakss..

UnaChenta said...

Comel kan?.. menggeram jak time aku tengok pic ni semua.. memang gila kucing ba kita ni kan.. kirim salam charming dan orang rumahnya si britney heheh..

Ummu Solehah Muhammad said...

kak una!!! comel tau..nak curik sekor!!! >.<

UnaChenta said...

Tatak :),

Curi semua pun boleh ! :)

Anonymous said...

Haiwan len takdak ka? napa miaw2 jak?

Anonymous said...

Amik le pic cat sendiri...baru real....

Anonymous said...

Amik le pic cat sendiri...baru real....

Anonymous said...

Amik le pic cat sendiri...baru real....

UnaChenta said...

Anon,

Tak dapat nak ambil gambar kucing sendiri, mereka sudah kembali ke rahmatullah..:(

Klu mo tgk gambar kucing sendiri ada di post dulu2..

nway thanks for kambing (coming )

Anonymous said...

bigak juga semau kucing ni...

by epal faezah hahahaha

Anonymous said...

bigak juga semau kucing ni...

by epal faezah hahahaha

UnaChenta said...

Epal,
Bigak ya?..bedausa kau mengulu binatang muahahaha...!

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam una

lama benar tak tnya khabar...pa khabar kamu bah..sihat..cute gambr2 ni..:)

UnaChenta said...

Salam fatahiyyah :)..

saya khabar sihat, terima kasih :),

Kamu pula macamana?.. iya gambar2 ni cute..memang saya ni penggila kucing ngeheheh..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

saya sihat2 aja deh...

Vic said...

hahahaha.. cute betul~! mmg pandai una cari gambar~! =)

UnaChenta said...

Ayong,

Moga sihat sentiasa :)..

Vic,

Cute kan kucing2 ni semua ..gerrraamm haha ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails