Friday, February 14, 2014

Kota Kinabalu kami datang ...

Assalamualaikum wbkt semua yang terbaca atau tersesat masuk blog Unachenta ini. Lap u all lah sebab sudi membaca  tulisan saya  yang tidak seadanya  ini  huhu...

Kali ini menaip dengan tertibnya dari laptop. Selama ini  asyik membebel menaip dari handset. Lepas tu siap taruh tajuk mendownlod blogger android sampai 3 kali. Ketaralah tiada idea mau tulis tajuk apa.. 

Okey hendak bercerita trip kali ini, perjalanan hanya Mommy dan Umar saja. Berdua kami menempuh  ke langit biru menuju ke ibu-kota-cinta Sabah, iaitu Kota  Kinabalu ( KK ).

Tapi bukanlah berdua lonely ranger sangat hehe.. di airport KK ada juga daddy Umar menyambut ketibaan kami dengan penuh kasih sayang ahaks ! Si Umar apalagas kesukaan berlari manja bila nampak muka daddynya di pintu arrival airport KK.

Sampai  di  KK, terus bawa diri makan dulu. Kami ke Beach Tanjung Aru. Makan di restoran SugarBun yang best pasang lagu  best-best  pula tu..

Tidak dapat ambil gambar banyak kali ni.. sebab memory handphone sudah  low.. mau dipadam sudah separuh.. 

Saksikanlah gambar-gambar di pantai Tanjung Aru KK, yang sempat ditangkap :)


Si Umar disuruh bergambar dia ndak mo layan huhu.. fussy dia di sini sebab mengantuk tidak cukup tidur..

Pantai Tanjung Aru, Kota Kinabalu. Gambar ni aku ambil dalam 'kebutaan' dek panasnya pancaran matahari.. tapi tengok hasilnya boleh tahanlah juga kan hehe.. bolehlah bah..pujilah bah... bolehlah bahh  :)



Okeylah, itu saja cerita buat masa ini. ( Kenapa skema ayatku  ineh ?.. )

Nanti sambung lagi ya..di entry seterusnya.. Selamat selamat semuanya hehe..

P/s : Entry ini khas aku buat sebab dapat dorongan dari sahabat baruku Vic.. :).




2 comments:

Vic said...

Assalamualaikum..
Terima Kasih atas ingatan..
:D
(ada juga nama gue..)
Dah lama blog walking..

UnaChenta said...

Walaikumsalam vic..hehe. Sama2 beb.. thank u so much to u too.. :)))

Friday, February 14, 2014

Kota Kinabalu kami datang ...

Assalamualaikum wbkt semua yang terbaca atau tersesat masuk blog Unachenta ini. Lap u all lah sebab sudi membaca  tulisan saya  yang tidak seadanya  ini  huhu...

Kali ini menaip dengan tertibnya dari laptop. Selama ini  asyik membebel menaip dari handset. Lepas tu siap taruh tajuk mendownlod blogger android sampai 3 kali. Ketaralah tiada idea mau tulis tajuk apa.. 

Okey hendak bercerita trip kali ini, perjalanan hanya Mommy dan Umar saja. Berdua kami menempuh  ke langit biru menuju ke ibu-kota-cinta Sabah, iaitu Kota  Kinabalu ( KK ).

Tapi bukanlah berdua lonely ranger sangat hehe.. di airport KK ada juga daddy Umar menyambut ketibaan kami dengan penuh kasih sayang ahaks ! Si Umar apalagas kesukaan berlari manja bila nampak muka daddynya di pintu arrival airport KK.

Sampai  di  KK, terus bawa diri makan dulu. Kami ke Beach Tanjung Aru. Makan di restoran SugarBun yang best pasang lagu  best-best  pula tu..

Tidak dapat ambil gambar banyak kali ni.. sebab memory handphone sudah  low.. mau dipadam sudah separuh.. 

Saksikanlah gambar-gambar di pantai Tanjung Aru KK, yang sempat ditangkap :)


Si Umar disuruh bergambar dia ndak mo layan huhu.. fussy dia di sini sebab mengantuk tidak cukup tidur..

Pantai Tanjung Aru, Kota Kinabalu. Gambar ni aku ambil dalam 'kebutaan' dek panasnya pancaran matahari.. tapi tengok hasilnya boleh tahanlah juga kan hehe.. bolehlah bah..pujilah bah... bolehlah bahh  :)



Okeylah, itu saja cerita buat masa ini. ( Kenapa skema ayatku  ineh ?.. )

Nanti sambung lagi ya..di entry seterusnya.. Selamat selamat semuanya hehe..

P/s : Entry ini khas aku buat sebab dapat dorongan dari sahabat baruku Vic.. :).




2 comments:

Vic said...

Assalamualaikum..
Terima Kasih atas ingatan..
:D
(ada juga nama gue..)
Dah lama blog walking..

UnaChenta said...

Walaikumsalam vic..hehe. Sama2 beb.. thank u so much to u too.. :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails