Wednesday, November 5, 2008

Milik Siapakah Gadis Ini?

Gambar baru bangun dari tidur.. spek blues lama masih terlekat di hidung membuktikan beliau pemakai spek itam tegar..





Ini plak gambar seseorang dalam ruang lingkup hidupku ( Sebenarnya x mau bagitau apa hubunganku dgn dia..nanti anonymuousityku *adakah word ni?* hilang huahua ..



This young girl have rights to wear what she luvs to wear, as long tidak melanggar norma2 atau luar tabii manusia...



Salahkah dia memakai spek ala2 Polis aka Blues lama ini?.... muehehe



Ndak salah bah kan?...



Apa?..budak lelaki jak ka bleh pakai spek begini?..



Bukan apa... aku menjadi saksi, di mana2 tempat dia pergi dengan memakai spek ni..mesti ada muka2 jeles, hati2 busuk, penyibuk mau mampus, budak2-sekolah-berkumpul-ramai2-trep hebat-tapi-di-poket-bajet-ada-rm10-jak, akan tersenyum tersengih sambil mencuit kawan sebelah..



"Ko tengok bah spek dia.."



Kawan yang kena cucuk di pinggang sebelah kiri.. "Ngehehe.."



Belum sempat kawan yang-kena-cucuk-pinggang-sebelah-kiri mau menyambung ayat mengutuk.. gadis dalam gambar terus terep kuat berdiri depan dorang sambil bercekak pinggang dengan pandangan "kenapa apa masalah kamu?"

Uinaa magsyaball ko indaa..







9 comments:

sarjan ochs said...

una.

kamu itu sabahan ya?

UnaChenta said...

Yezzaaa..haha..how do u know?..sabahan jgak ke?..atau ada kenalan sabahan?..

Makasih ya sarjan sudi datang ke markas sepi ini..hehe

princess ochs said...

sy bkn sabahan..
tapi ada juga kawan2 sabahan..

tak apa..jauh ni dapat kawan=)

UnaChenta said...

hehe..Salam Perkenalan Princess ochs..ek tukar nama pulak?...

Tujuh Kaki Dalam said...

unachenta.

anda seorang bajaukah?

UnaChenta said...

TKD,
Iya saya ada separuh Bajau..:)

Kamu bangsa apa?

Tujuh Kaki Dalam said...

separuh lagi apakah?

jap!

cocos ni kan?

saya fully blooded bugis.

tapi Allah kurniakan muka mcm korea.erm.cina yg lebih tepat muka saya.

ha ha!

UnaChenta said...

Separuh lagi tu biarlah anon muahaha!!...

bukan cocos..

Bugis muka mcm cina?..ya, saya ada kawan bugis, sekeluarga dorg semua chinese look!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Wednesday, November 5, 2008

Milik Siapakah Gadis Ini?

Gambar baru bangun dari tidur.. spek blues lama masih terlekat di hidung membuktikan beliau pemakai spek itam tegar..





Ini plak gambar seseorang dalam ruang lingkup hidupku ( Sebenarnya x mau bagitau apa hubunganku dgn dia..nanti anonymuousityku *adakah word ni?* hilang huahua ..



This young girl have rights to wear what she luvs to wear, as long tidak melanggar norma2 atau luar tabii manusia...



Salahkah dia memakai spek ala2 Polis aka Blues lama ini?.... muehehe



Ndak salah bah kan?...



Apa?..budak lelaki jak ka bleh pakai spek begini?..



Bukan apa... aku menjadi saksi, di mana2 tempat dia pergi dengan memakai spek ni..mesti ada muka2 jeles, hati2 busuk, penyibuk mau mampus, budak2-sekolah-berkumpul-ramai2-trep hebat-tapi-di-poket-bajet-ada-rm10-jak, akan tersenyum tersengih sambil mencuit kawan sebelah..



"Ko tengok bah spek dia.."



Kawan yang kena cucuk di pinggang sebelah kiri.. "Ngehehe.."



Belum sempat kawan yang-kena-cucuk-pinggang-sebelah-kiri mau menyambung ayat mengutuk.. gadis dalam gambar terus terep kuat berdiri depan dorang sambil bercekak pinggang dengan pandangan "kenapa apa masalah kamu?"

Uinaa magsyaball ko indaa..







9 comments:

sarjan ochs said...

una.

kamu itu sabahan ya?

UnaChenta said...

Yezzaaa..haha..how do u know?..sabahan jgak ke?..atau ada kenalan sabahan?..

Makasih ya sarjan sudi datang ke markas sepi ini..hehe

princess ochs said...

sy bkn sabahan..
tapi ada juga kawan2 sabahan..

tak apa..jauh ni dapat kawan=)

UnaChenta said...

hehe..Salam Perkenalan Princess ochs..ek tukar nama pulak?...

Tujuh Kaki Dalam said...

unachenta.

anda seorang bajaukah?

UnaChenta said...

TKD,
Iya saya ada separuh Bajau..:)

Kamu bangsa apa?

Tujuh Kaki Dalam said...

separuh lagi apakah?

jap!

cocos ni kan?

saya fully blooded bugis.

tapi Allah kurniakan muka mcm korea.erm.cina yg lebih tepat muka saya.

ha ha!

UnaChenta said...

Separuh lagi tu biarlah anon muahaha!!...

bukan cocos..

Bugis muka mcm cina?..ya, saya ada kawan bugis, sekeluarga dorg semua chinese look!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails