Thursday, November 27, 2008

Susahnya mo mengupdate!


Inilah dia `Rumput' yang aku maksudkan....


Ntah berapa kali aku cuba post kat belog sepot ni.. <-- perkataan belog sepot copy paste from pandarella

Error..error jak..

inilah kali kalau duduk atas bukit Blok kelapa Sawit..

muahahaha...

Aku ingat terkuburlah lagi blog aku untuk kali yang ketiga..

Tapi insyallah..aku teruskan juga blog ni sampai entry yang keseratus!!... InsyaAllah..

Walaupun boring dan ndak best aku teruskan jugak..

Biarlah Blog ni jadi macam rumput ( San Chai )...

Walau ndak dipeduli, dipijak2, dikasih racun biar mati..tapi dia tetap gagah dan tumbuh balik..

4 comments:

Tujuh Kaki Dalam said...

ok!

dah dengar azan dah!

he he.

UnaChenta said...

Salam en.Tujuh Kaki ke bawah...huhuuu..takutnya..

Terima kasih lawat blog saya !

Tujuh Kaki Dalam said...

lor.

kok takutin apa sih?

tenang aja dong.

(rajin-rajin update blog ya?)

UnaChenta said...

Insyallah en TKD,
kalau line hinternet sinih hokey....
bolehlah aku membebel selalu..ngehehe.

Thursday, November 27, 2008

Susahnya mo mengupdate!


Inilah dia `Rumput' yang aku maksudkan....


Ntah berapa kali aku cuba post kat belog sepot ni.. <-- perkataan belog sepot copy paste from pandarella

Error..error jak..

inilah kali kalau duduk atas bukit Blok kelapa Sawit..

muahahaha...

Aku ingat terkuburlah lagi blog aku untuk kali yang ketiga..

Tapi insyallah..aku teruskan juga blog ni sampai entry yang keseratus!!... InsyaAllah..

Walaupun boring dan ndak best aku teruskan jugak..

Biarlah Blog ni jadi macam rumput ( San Chai )...

Walau ndak dipeduli, dipijak2, dikasih racun biar mati..tapi dia tetap gagah dan tumbuh balik..

4 comments:

Tujuh Kaki Dalam said...

ok!

dah dengar azan dah!

he he.

UnaChenta said...

Salam en.Tujuh Kaki ke bawah...huhuuu..takutnya..

Terima kasih lawat blog saya !

Tujuh Kaki Dalam said...

lor.

kok takutin apa sih?

tenang aja dong.

(rajin-rajin update blog ya?)

UnaChenta said...

Insyallah en TKD,
kalau line hinternet sinih hokey....
bolehlah aku membebel selalu..ngehehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails