Saturday, November 8, 2008

Sehati Berdansa..


Tadi aku baru habis tengok 'Sehati Berdansa' di astro ria. Tema dorang malam ni Hip Hop street dance. Aku pun mau komen pasal Sehati Berdansa nih.. dari sudut pandanganku yang naive dan humble lah ni kunun2nya..


  1. Pasangan Rina dan lakinya ( aku lupa sebenarnya nama lakinya ) ~ " Rina nampak macam bersungguh mau menang, lakinya ndak juga kan?..selamba jak. Cuba perhati time umumkan markah.. serius banget sih!"

  2. Pasangan Lisda dan Fauzi ~ " suka tengok air muka Lisda time menari, nampak hepi dan ikhlas, tapi Fauzi punyalah ndak ngam menari HikHok (hiphop)..ngam jadi pendekar jak lah bah.. "

  3. Pasangan Khai dan Rosma ~ "Dorang ni ok..tapi kadang2 over konfiden..si Rosma tu.."

  4. Pasangan Shasha dan Sylo ~ " Suka tengok si shasha jadi patung..ngam betul, sylo macam pakcik drebar teksi indon yang menari di jalanan sementara menunggu penumpang datang" that is so mean u!

  5. Pasangan Jamal dan Ida ~ " Soooo seellloowww "

  6. Pasangan Ani dan lakinya ( aku lupa juga nama hubbynya nih ) ~ " Badan dorang ni sesuai jadi penari..dorang buat salah pun, ndak berapa ketara.."

  7. Pasangan Amyza dan suaminya ~ "amyza.. something wrong with ur appearance tonight?..juri yang pertama tu membuhung jak time cakap imej kamu okey.. aku tengok macam makcik2 sugar mummy dengan drebarnya.." mulutka lagi tu?

  8. Pasangan Mazin dan isteri ~ "Pasangan yang okey dan humble bagi aku.. suka dgn isteri mazin yang lembut bila menari walau badannya chubby sikit.. suka dgn pasangan ni... "

Siapa lagi ah..aku lupa lah..aku ni macam nyanyuk2 sudah kali...banyak benda aku susah mau ingat dah.. Rasanya ada lagi pasangan tapi aku ndak berapa tumpukan perhatian, sebab terganggu oleh Linda Onn tadi..aku TIDAK suka Linda Onn dari dulu..dunno why..? Ndak suka dengar tone intonasi suaranya yang melebih2 waktu sebut " Sehati Berdaaannsaa"... macam trep2 bagus.. tapi biarkanlah bah... tapi aku ndak suka juga...sorri kak Linda!..



8 comments:

Miss Confius said...

Yang si ray pengajar Lisda and Faizal bekas scandal ku.. huhu..

UnaChenta said...

Iyaka?... nanti aku tgk betul2 dia..ensemka atau bidah..huhu..

Miss Confius said...

dia bah org sandakan yang aku cerita tuu....

Miss Confius said...

kakak kembarku.. kau tengok nikitamokujo.blogspot.. Bagilah komen tu disitu.. Dia mau tagged ko.. ko komenla blognya jian... bagi sokongan la dgn org baru tu... hehe

UnaChenta said...

okai...aku dah buka...ok gak blognya..klu mau ringankan kepala baca cerita pendek high school..

vidadarisakura said...

ko ni kan..
ngam tul jadi pengkritik..hee

UnaChenta said...

Vidadarisakura,

Itu time mulutku jahat buahahahan..:)

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Saturday, November 8, 2008

Sehati Berdansa..


Tadi aku baru habis tengok 'Sehati Berdansa' di astro ria. Tema dorang malam ni Hip Hop street dance. Aku pun mau komen pasal Sehati Berdansa nih.. dari sudut pandanganku yang naive dan humble lah ni kunun2nya..


  1. Pasangan Rina dan lakinya ( aku lupa sebenarnya nama lakinya ) ~ " Rina nampak macam bersungguh mau menang, lakinya ndak juga kan?..selamba jak. Cuba perhati time umumkan markah.. serius banget sih!"

  2. Pasangan Lisda dan Fauzi ~ " suka tengok air muka Lisda time menari, nampak hepi dan ikhlas, tapi Fauzi punyalah ndak ngam menari HikHok (hiphop)..ngam jadi pendekar jak lah bah.. "

  3. Pasangan Khai dan Rosma ~ "Dorang ni ok..tapi kadang2 over konfiden..si Rosma tu.."

  4. Pasangan Shasha dan Sylo ~ " Suka tengok si shasha jadi patung..ngam betul, sylo macam pakcik drebar teksi indon yang menari di jalanan sementara menunggu penumpang datang" that is so mean u!

  5. Pasangan Jamal dan Ida ~ " Soooo seellloowww "

  6. Pasangan Ani dan lakinya ( aku lupa juga nama hubbynya nih ) ~ " Badan dorang ni sesuai jadi penari..dorang buat salah pun, ndak berapa ketara.."

  7. Pasangan Amyza dan suaminya ~ "amyza.. something wrong with ur appearance tonight?..juri yang pertama tu membuhung jak time cakap imej kamu okey.. aku tengok macam makcik2 sugar mummy dengan drebarnya.." mulutka lagi tu?

  8. Pasangan Mazin dan isteri ~ "Pasangan yang okey dan humble bagi aku.. suka dgn isteri mazin yang lembut bila menari walau badannya chubby sikit.. suka dgn pasangan ni... "

Siapa lagi ah..aku lupa lah..aku ni macam nyanyuk2 sudah kali...banyak benda aku susah mau ingat dah.. Rasanya ada lagi pasangan tapi aku ndak berapa tumpukan perhatian, sebab terganggu oleh Linda Onn tadi..aku TIDAK suka Linda Onn dari dulu..dunno why..? Ndak suka dengar tone intonasi suaranya yang melebih2 waktu sebut " Sehati Berdaaannsaa"... macam trep2 bagus.. tapi biarkanlah bah... tapi aku ndak suka juga...sorri kak Linda!..



8 comments:

Miss Confius said...

Yang si ray pengajar Lisda and Faizal bekas scandal ku.. huhu..

UnaChenta said...

Iyaka?... nanti aku tgk betul2 dia..ensemka atau bidah..huhu..

Miss Confius said...

dia bah org sandakan yang aku cerita tuu....

Miss Confius said...

kakak kembarku.. kau tengok nikitamokujo.blogspot.. Bagilah komen tu disitu.. Dia mau tagged ko.. ko komenla blognya jian... bagi sokongan la dgn org baru tu... hehe

UnaChenta said...

okai...aku dah buka...ok gak blognya..klu mau ringankan kepala baca cerita pendek high school..

vidadarisakura said...

ko ni kan..
ngam tul jadi pengkritik..hee

UnaChenta said...

Vidadarisakura,

Itu time mulutku jahat buahahahan..:)

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails