Saturday, December 27, 2008

Korang kenal aku ke?

Ini kuiz, gua dapat dari ini blog Qam. banyak best gak blog dia ada banyak info bagus. (Promote nih?)

Gua hari ini banyak sakit kepala dan itu badan ada demam2 mah, itulah bahasa dia jadi ini kasar dan tunggang langgang MySpace .Maaf maaf banyak2...

Tapi dalam demam ini perempuan sempat main ini kuiz. jadi dia mau orang2 yang lalu lalang dalam ini belog cuba try test kasih main ini Ujian Kepintaran..muahaha..

Begitu juga mempelawa kawan2 baru, kawan2 lama yang mencubuk2 seja dan sedara mara yang tau ini blog..

marilah bermain bersama aku..MySpace

Leaderboard
Create your own Friend Test here

10 comments:

Ummu Solehah Muhammad said...

tak puas hati aku!! aku nak pastikan tak de sapa yg lebih tinggi dr aku una!!! waaa

UnaChenta said...

solehah,
aku rasa2 leha lah yg score plg tinggi!:)

Hehe..

ada sesiapa nak challenge Solehah?..

Soalan No 4 dan 7 salah ek?..

hihi..

Tujuh Kaki Dalam said...

keh keh.

saya berjaya kalahkan solehah.

hoyeh!

(orang b)

epal said...
This comment has been removed by a blog administrator.
UnaChenta said...

TKD,
Ngaaaa...haha..

x sangka, nanti insyallah aku bagi `award' utk kamu berdua yg rajin komen dlm komen box aku huhuuu..on the way.. biasa2 saja ya..:)

Miss Dreamer said...

Chenta!! Aku ada buat ujian..sekali buat je apat 100%! Hehhe..tapi napa ndak kuar di papan kenyataan mu ya?

Ummu Solehah Muhammad said...

tu tanda nya solehah tak puas hati sebab tak dapar 1st ranking! huhuuuu

UnaChenta said...

Miss Dreamer<
aku pun heran knapa scoreboard dia hilang?..padahal aku dah setting balik..:)

solehah,
sabar leha..sabar hehe..

chi am said...

ni game ape ni ranking2 nih.. quiz tu ker?

UnaChenta said...

Chi am,
Ini game main2 jak,

True Test Friend, cubalah masuk klik.

Kuiz tu kita reka sendiri utk uji sejauh mana kawan2 kenal pasal diri kita.

Saturday, December 27, 2008

Korang kenal aku ke?

Ini kuiz, gua dapat dari ini blog Qam. banyak best gak blog dia ada banyak info bagus. (Promote nih?)

Gua hari ini banyak sakit kepala dan itu badan ada demam2 mah, itulah bahasa dia jadi ini kasar dan tunggang langgang MySpace .Maaf maaf banyak2...

Tapi dalam demam ini perempuan sempat main ini kuiz. jadi dia mau orang2 yang lalu lalang dalam ini belog cuba try test kasih main ini Ujian Kepintaran..muahaha..

Begitu juga mempelawa kawan2 baru, kawan2 lama yang mencubuk2 seja dan sedara mara yang tau ini blog..

marilah bermain bersama aku..MySpace

Leaderboard
Create your own Friend Test here

10 comments:

Ummu Solehah Muhammad said...

tak puas hati aku!! aku nak pastikan tak de sapa yg lebih tinggi dr aku una!!! waaa

UnaChenta said...

solehah,
aku rasa2 leha lah yg score plg tinggi!:)

Hehe..

ada sesiapa nak challenge Solehah?..

Soalan No 4 dan 7 salah ek?..

hihi..

Tujuh Kaki Dalam said...

keh keh.

saya berjaya kalahkan solehah.

hoyeh!

(orang b)

epal said...
This comment has been removed by a blog administrator.
UnaChenta said...

TKD,
Ngaaaa...haha..

x sangka, nanti insyallah aku bagi `award' utk kamu berdua yg rajin komen dlm komen box aku huhuuu..on the way.. biasa2 saja ya..:)

Miss Dreamer said...

Chenta!! Aku ada buat ujian..sekali buat je apat 100%! Hehhe..tapi napa ndak kuar di papan kenyataan mu ya?

Ummu Solehah Muhammad said...

tu tanda nya solehah tak puas hati sebab tak dapar 1st ranking! huhuuuu

UnaChenta said...

Miss Dreamer<
aku pun heran knapa scoreboard dia hilang?..padahal aku dah setting balik..:)

solehah,
sabar leha..sabar hehe..

chi am said...

ni game ape ni ranking2 nih.. quiz tu ker?

UnaChenta said...

Chi am,
Ini game main2 jak,

True Test Friend, cubalah masuk klik.

Kuiz tu kita reka sendiri utk uji sejauh mana kawan2 kenal pasal diri kita.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails