Thursday, December 25, 2008

Mood Kebaru-baruan asyik menukar layout!

Salam..

Bagi sesiapa yang perasan, aku asyik menukar layout goblog aku ni kan?...

Mau tukar habit yg satu x bagus ni..

aku cepat bosan dengan satu perkara..MySpace

Aku dah tukar layout bagus2 terletak disitu.. lepas tu "Macam boring ja aku buka blog ni?!" terus buka laman web template yang disyorkan Ummu Solehah, mengorek2 template mana mau ditukar...

Last2 ndak menjadi semua, mengkali pening sudah setting belogsepot, sebab balik2 aku tukar, mcm tukar baju, tukar setiap sablas jam sekali..??

Akhirnya hari ini, belogsepot ini mendengar arahan tuannya yang saikopet ni...

Dan aku berjanji ndak mau lagi kebaru-baruan macam ampal jumpa watermachine.. "bagi aku sarrsiiihh?"

Kalau mau tukar pun, tunggu entry yang keseratus ribu..muahahaha... (janjimu sya' tu..)


Layout sebelum ini.. Boriingg..MySpace



p/s: credit to Ummu Solehah, aku rasa dia one of my the baik hati-tidak kedekut ilmu-guru dalam aku belajar berblogging dan menghiaskan belog. Emoticon cute2 ni pun aku belajar dri dia...Aku nak tanya dia, tapi other blogger dah tanya pasal emoticon cute ni.aku copy paste jak jawapan Ummu Solehah, phatetic gak aku ni kan..huhuuuu...MySpace

2 comments:

Ummu Solehah Muhammad said...

hihiii.. ummu solehah telah berbangga di atas credit yg di berikan oleh cik una kepada dia.. rasa macam dapat credit BM dalam SPM, huhuu :)

UnaChenta said...

Hihi...Leha dapat credit A dlm subjek belog membelog!

Thursday, December 25, 2008

Mood Kebaru-baruan asyik menukar layout!

Salam..

Bagi sesiapa yang perasan, aku asyik menukar layout goblog aku ni kan?...

Mau tukar habit yg satu x bagus ni..

aku cepat bosan dengan satu perkara..MySpace

Aku dah tukar layout bagus2 terletak disitu.. lepas tu "Macam boring ja aku buka blog ni?!" terus buka laman web template yang disyorkan Ummu Solehah, mengorek2 template mana mau ditukar...

Last2 ndak menjadi semua, mengkali pening sudah setting belogsepot, sebab balik2 aku tukar, mcm tukar baju, tukar setiap sablas jam sekali..??

Akhirnya hari ini, belogsepot ini mendengar arahan tuannya yang saikopet ni...

Dan aku berjanji ndak mau lagi kebaru-baruan macam ampal jumpa watermachine.. "bagi aku sarrsiiihh?"

Kalau mau tukar pun, tunggu entry yang keseratus ribu..muahahaha... (janjimu sya' tu..)


Layout sebelum ini.. Boriingg..MySpace



p/s: credit to Ummu Solehah, aku rasa dia one of my the baik hati-tidak kedekut ilmu-guru dalam aku belajar berblogging dan menghiaskan belog. Emoticon cute2 ni pun aku belajar dri dia...Aku nak tanya dia, tapi other blogger dah tanya pasal emoticon cute ni.aku copy paste jak jawapan Ummu Solehah, phatetic gak aku ni kan..huhuuuu...MySpace

2 comments:

Ummu Solehah Muhammad said...

hihiii.. ummu solehah telah berbangga di atas credit yg di berikan oleh cik una kepada dia.. rasa macam dapat credit BM dalam SPM, huhuu :)

UnaChenta said...

Hihi...Leha dapat credit A dlm subjek belog membelog!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails