Tuesday, December 30, 2008

Untuk Anak Buahku!

Jaga dirimu di sana ah.. MyEm0.Com


Itulah dibenci2 tempat tu , akhirnya ke sana juga ko..
Hehee


Ingat pesan bestfriendmu si Lilis dan Nini, "Kalau nekad kerja saja, berjaya juga tu"..



Jangan lupa sentiasa updated cerita2 kamu di sana,



Untuk Tatapanku..heee



Ko ambik gambar banyak2, bidah pun bidahlah asal aku nampak..huhu..



si Y### baru jak balik di rumah tadi...
MyEm0.Com


Aku malas mau ulas dan cakap dengan dia..



Biar dia tenang2 dulu... sebab bapa sudah hamburkan banyak Bom Atom dgn dia bila sampai tadi..




Kirim salam sama dorang semua di sana ya!
MyEm0.Com


Statuz# Rasa-lain-sebab-tiada-org-berebut-laptop-dan-tiada-figura-down-syndrome-panggil-aku-j### cantik!. Feat# Demam n tangan bengkak
MyEm0.Com

19 comments:

Miss Dreamer said...

Roger! Si anak buah mu dah membacanya...

UnaChenta said...

Roger??..

ohh..ok

Roger!

Ummu Solehah Muhammad said...

miss dreamer adakah anak buah una chenta?

UnaChenta said...

Solehah,

hehe.. anak buah aku ke tempat Miss Dreamer :)

Tujuh Kaki Dalam said...

Miss Dreamer ni dok sunway ke?

dakat jak sama rumah ku tu Una.

UnaChenta said...

TKD,

ohhw dekatlah umah TKD dgn tempat kerja miss Dreamer..

Means dekat dgn anak buah yg aku tujukan entri ni..huhuuu

Tujuh Kaki Dalam said...

anak buah tu buat apa di sini?

di sini penuh dgn panca roba.

tidak sedikit org-org dari sabah yang hanyut.

semoga dia di pelihara Allah.

jiwa sakit tengok org sama negeri hanyut lupa diri.

UnaChenta said...

Anak buah tu tgh tunggu keputusan STPM,, dia cuba berdikari cari keja part time sana..

Mudah2an dia dan semua2nya di lindungi dari seg pancaroba..

epal said...

hahahahha uina amik berait kamu ngn aku ni..hehehehhtima kaci...ya smoga aku kuat smangat amin.............

UnaChenta said...

Amin..

jaga diri baik2..dgr tu nasihat En Tujuh Kaki Dalam..indak ko takut dengar nick nya tu..

Ummu Solehah Muhammad said...

pastu miss dreamer adalah sapa ngan cik una..? haaaa, pening dah aku!

UnaChenta said...

Hahaha..

Maaf ya Cik Solehah,.. mmg da agak leha akan tanya soalan tu.. saja tunggu leha tanya dulu..:)

Miss Dreamer tu adik kembar saya cik Leha..

jangan fening2..:)

Ummu Solehah Muhammad said...

unaaaaaaa.. kamu adalah kembar..? ohhh.. so sweeeet..

UnaChenta said...

Solehah,

hehee..:)

Tujuh Kaki Dalam said...

betul ke kembar ni Una?

atau kembar ayah dan mak lain-lain?

ke? ke? ke?

Ummu Solehah Muhammad said...

una, sila jawab pertanyaan aku dan TKD, kami dah senak perut ni tertanya2.. huhuu

UnaChenta said...

Saudara saudariku tercinta..

Solehah & Tujuh Kaki Dalam..
Iya, saya kembar dgn Miss Dreamer, :)
Satu mak bapak.satu `bantal' dalam perut mama dulu..hehehe..

Leha, jgn senak perut, jgn makan panadol ya!hehehe

Tujuh Kaki Dalam said...

oh!

jadi muka cik Una samalah muka ci miss dreamer?

ho ho.

sorang lagi berjaya di tengok mukanya.

UnaChenta said...

TKD,

haha...kami kembar kurang seiras!..

seiras ka?..

Tuesday, December 30, 2008

Untuk Anak Buahku!

Jaga dirimu di sana ah.. MyEm0.Com


Itulah dibenci2 tempat tu , akhirnya ke sana juga ko..
Hehee


Ingat pesan bestfriendmu si Lilis dan Nini, "Kalau nekad kerja saja, berjaya juga tu"..



Jangan lupa sentiasa updated cerita2 kamu di sana,



Untuk Tatapanku..heee



Ko ambik gambar banyak2, bidah pun bidahlah asal aku nampak..huhu..



si Y### baru jak balik di rumah tadi...
MyEm0.Com


Aku malas mau ulas dan cakap dengan dia..



Biar dia tenang2 dulu... sebab bapa sudah hamburkan banyak Bom Atom dgn dia bila sampai tadi..




Kirim salam sama dorang semua di sana ya!
MyEm0.Com


Statuz# Rasa-lain-sebab-tiada-org-berebut-laptop-dan-tiada-figura-down-syndrome-panggil-aku-j### cantik!. Feat# Demam n tangan bengkak
MyEm0.Com

19 comments:

Miss Dreamer said...

Roger! Si anak buah mu dah membacanya...

UnaChenta said...

Roger??..

ohh..ok

Roger!

Ummu Solehah Muhammad said...

miss dreamer adakah anak buah una chenta?

UnaChenta said...

Solehah,

hehe.. anak buah aku ke tempat Miss Dreamer :)

Tujuh Kaki Dalam said...

Miss Dreamer ni dok sunway ke?

dakat jak sama rumah ku tu Una.

UnaChenta said...

TKD,

ohhw dekatlah umah TKD dgn tempat kerja miss Dreamer..

Means dekat dgn anak buah yg aku tujukan entri ni..huhuuu

Tujuh Kaki Dalam said...

anak buah tu buat apa di sini?

di sini penuh dgn panca roba.

tidak sedikit org-org dari sabah yang hanyut.

semoga dia di pelihara Allah.

jiwa sakit tengok org sama negeri hanyut lupa diri.

UnaChenta said...

Anak buah tu tgh tunggu keputusan STPM,, dia cuba berdikari cari keja part time sana..

Mudah2an dia dan semua2nya di lindungi dari seg pancaroba..

epal said...

hahahahha uina amik berait kamu ngn aku ni..hehehehhtima kaci...ya smoga aku kuat smangat amin.............

UnaChenta said...

Amin..

jaga diri baik2..dgr tu nasihat En Tujuh Kaki Dalam..indak ko takut dengar nick nya tu..

Ummu Solehah Muhammad said...

pastu miss dreamer adalah sapa ngan cik una..? haaaa, pening dah aku!

UnaChenta said...

Hahaha..

Maaf ya Cik Solehah,.. mmg da agak leha akan tanya soalan tu.. saja tunggu leha tanya dulu..:)

Miss Dreamer tu adik kembar saya cik Leha..

jangan fening2..:)

Ummu Solehah Muhammad said...

unaaaaaaa.. kamu adalah kembar..? ohhh.. so sweeeet..

UnaChenta said...

Solehah,

hehee..:)

Tujuh Kaki Dalam said...

betul ke kembar ni Una?

atau kembar ayah dan mak lain-lain?

ke? ke? ke?

Ummu Solehah Muhammad said...

una, sila jawab pertanyaan aku dan TKD, kami dah senak perut ni tertanya2.. huhuu

UnaChenta said...

Saudara saudariku tercinta..

Solehah & Tujuh Kaki Dalam..
Iya, saya kembar dgn Miss Dreamer, :)
Satu mak bapak.satu `bantal' dalam perut mama dulu..hehehe..

Leha, jgn senak perut, jgn makan panadol ya!hehehe

Tujuh Kaki Dalam said...

oh!

jadi muka cik Una samalah muka ci miss dreamer?

ho ho.

sorang lagi berjaya di tengok mukanya.

UnaChenta said...

TKD,

haha...kami kembar kurang seiras!..

seiras ka?..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails