Tuesday, January 20, 2009

...

Mulai hari ini...
Tiada lagi chenta dalam hidupku..
Jiwa aku sudah mati..
aku mau hidupkan ia ..
dengan chenta kepada Allah swt..
Hanya padaMU aku 'bercinta'..
Aminn..

13 comments:

Tirana said...

Una...bunyi macam merajuk aje..

Ummu Solehah Muhammad said...

sila jangan buang cinta dalam diri antara. anda harus terus mencintai dan di cintai!

cinta allah itu fitrah dalam diri.

saya cinta kamu!

keep spirit up cinta ku..

:)

UnaChenta said...

kak Tirana,

:)... bunyi mcm merajuk?..
mgkin cuba redha dgn takdir dan keadaan..

Solehah,
kamu selalu buat aku terharu! :')

emilia azman said...

nyanyi lagi imran ajmain.. heheh..

kalau putos cinta.. ramai lagi kat luar sana.. jgn putos asa.. apa pon.. jgn terlalu bersedih.. buang mase je.. hihihi

maDemoIseLLe rFa said...

una!!!
wut is happening dear?
it soundss sooo-sOooo SAD (-_-)

pls keep b patience k dear!
dont pusssh ur mind TOO hard

Miss Dreamer said...

What's wrong sis? is there any problem? be patient sis.. i know u are strong girl..

Ummu Solehah Muhammad said...

yup! una strong gurl mcm body builder, hahaaa. una cepat angkat berat.

UnaChenta said...

Terima kasih semua..

Luv U all! Muahh.. aku masih kuat sebab ada orang2 mcm kamu semua..:)

Tirana, Solehah, My Lovely sis dreamer, emilia, rfa..luv u all!

Qayyum said...

cinta Allah selama-lamanya ;)

UnaChenta said...

Qayyum..

Ya, cinta Allah selama2nya :)

Tujuh Kaki Dalam said...

jeng jejeng.
baru ada kesempatan mahu komen ini entry.

una.

andai kau pernah kecewa dgn cinta manusia.

berehatlah dr mengejar cinta yang satu itu.

cintailah Allah sepenuhnya.

pasti cinta manusia yg dtg akan membahagiakan nanti.

InsyaAllah.

UnaChenta said...

Tujuh Kaki dalam,

Insyallah..

Aminn..

Terima kasih TKD !

Ummu Solehah Muhammad said...

tu lah una, baik kamu jgn sedeh lagi. sebab semua org akan care ok. kang penuh comment box kamu dengan nasehat dan bebelan. tu blom lagi TKD bg tazkirah. hehee. muaaaxx.

Tuesday, January 20, 2009

...

Mulai hari ini...
Tiada lagi chenta dalam hidupku..
Jiwa aku sudah mati..
aku mau hidupkan ia ..
dengan chenta kepada Allah swt..
Hanya padaMU aku 'bercinta'..
Aminn..

13 comments:

Tirana said...

Una...bunyi macam merajuk aje..

Ummu Solehah Muhammad said...

sila jangan buang cinta dalam diri antara. anda harus terus mencintai dan di cintai!

cinta allah itu fitrah dalam diri.

saya cinta kamu!

keep spirit up cinta ku..

:)

UnaChenta said...

kak Tirana,

:)... bunyi mcm merajuk?..
mgkin cuba redha dgn takdir dan keadaan..

Solehah,
kamu selalu buat aku terharu! :')

emilia azman said...

nyanyi lagi imran ajmain.. heheh..

kalau putos cinta.. ramai lagi kat luar sana.. jgn putos asa.. apa pon.. jgn terlalu bersedih.. buang mase je.. hihihi

maDemoIseLLe rFa said...

una!!!
wut is happening dear?
it soundss sooo-sOooo SAD (-_-)

pls keep b patience k dear!
dont pusssh ur mind TOO hard

Miss Dreamer said...

What's wrong sis? is there any problem? be patient sis.. i know u are strong girl..

Ummu Solehah Muhammad said...

yup! una strong gurl mcm body builder, hahaaa. una cepat angkat berat.

UnaChenta said...

Terima kasih semua..

Luv U all! Muahh.. aku masih kuat sebab ada orang2 mcm kamu semua..:)

Tirana, Solehah, My Lovely sis dreamer, emilia, rfa..luv u all!

Qayyum said...

cinta Allah selama-lamanya ;)

UnaChenta said...

Qayyum..

Ya, cinta Allah selama2nya :)

Tujuh Kaki Dalam said...

jeng jejeng.
baru ada kesempatan mahu komen ini entry.

una.

andai kau pernah kecewa dgn cinta manusia.

berehatlah dr mengejar cinta yang satu itu.

cintailah Allah sepenuhnya.

pasti cinta manusia yg dtg akan membahagiakan nanti.

InsyaAllah.

UnaChenta said...

Tujuh Kaki dalam,

Insyallah..

Aminn..

Terima kasih TKD !

Ummu Solehah Muhammad said...

tu lah una, baik kamu jgn sedeh lagi. sebab semua org akan care ok. kang penuh comment box kamu dengan nasehat dan bebelan. tu blom lagi TKD bg tazkirah. hehee. muaaaxx.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails