Thursday, January 15, 2009

Kisah Benar!

Semalam aku terjumpa sebuah Blog yang berjaya mencengengkan aku..

Mula2 klik Blog tersebut sebab tertarik dengan gambar rumah dia yang cantik dan kemas.. rupa2nya ada cerita yang menarik dan menyedihkan..

Cerita ni satu pengajaran untuk ibu2 yang mempunyai anak2 kecil dan berhati2lah memberikan anak kepada pengasuh yang betul.

Aku simpulkan di sini, anak kecil berusia 7 bulan didapati meninggal dunia di tangan pengasuh . Dalam bulan Oktober tahun lalu. Dalam blog tersebut ada kronologi cerita, bermula keluarga ini terkejut dengan berita pemergian baby zulaikha kesayangan mereka, soal jawab dengan keluarga pengasuh sampai ada adegan bergaduh, terjumpa bukti, dan sampai ke kes polis. Kini, kes ini masih dalam penyiasatan, dan keluarga ini terpaksa berhati2 dalam menceritakan kes di dalam Blog mereka.

Kamu baca sendiri Blog ini .. dan Al-fatihah kepada arwah Zulaikha..

Blog ibu saudara arwah Zulaikha.

Blog khas untuk arwah Zulaikha.

7 comments:

Tujuh Kaki Dalam said...

berat mata memandang.

berat lagi bahu yang memikulnya.

kita doakan agar keluarganya byk bersabar.

amanah itu sgt berat.

reena said...

nauzubillah.... knape mesti ade manusia mcm gini....

smoge roh arwah zulaikha tenang di sana... aminnn....

UnaChenta said...

TKD,

ya, berat lagi bahu keluarga arwah Zulaikha utk menanggungnya. Sampai sekarang kes dorg masih dlm siasatan.


reena,

Amin.. arwah sudah jadi bidadari Syurga..

kak ina kl said...

salam..akak pun dah baca cerita zulaikha ni..sedih tgk mak dia..masih terasa kehilangan anak dia..

UnaChenta said...

Kak ina,

terima kasih meninggalkan komen..
Ya, plg sedih baca kisah mak dia hampir gila.part nak siram air susu atas kuburan arwah zulaikha, sebab takut arwah haus nak minum susu..:(

vidadarisakura said...

hmm..
sedi aku sot..
huhu

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Thursday, January 15, 2009

Kisah Benar!

Semalam aku terjumpa sebuah Blog yang berjaya mencengengkan aku..

Mula2 klik Blog tersebut sebab tertarik dengan gambar rumah dia yang cantik dan kemas.. rupa2nya ada cerita yang menarik dan menyedihkan..

Cerita ni satu pengajaran untuk ibu2 yang mempunyai anak2 kecil dan berhati2lah memberikan anak kepada pengasuh yang betul.

Aku simpulkan di sini, anak kecil berusia 7 bulan didapati meninggal dunia di tangan pengasuh . Dalam bulan Oktober tahun lalu. Dalam blog tersebut ada kronologi cerita, bermula keluarga ini terkejut dengan berita pemergian baby zulaikha kesayangan mereka, soal jawab dengan keluarga pengasuh sampai ada adegan bergaduh, terjumpa bukti, dan sampai ke kes polis. Kini, kes ini masih dalam penyiasatan, dan keluarga ini terpaksa berhati2 dalam menceritakan kes di dalam Blog mereka.

Kamu baca sendiri Blog ini .. dan Al-fatihah kepada arwah Zulaikha..

Blog ibu saudara arwah Zulaikha.

Blog khas untuk arwah Zulaikha.

7 comments:

Tujuh Kaki Dalam said...

berat mata memandang.

berat lagi bahu yang memikulnya.

kita doakan agar keluarganya byk bersabar.

amanah itu sgt berat.

reena said...

nauzubillah.... knape mesti ade manusia mcm gini....

smoge roh arwah zulaikha tenang di sana... aminnn....

UnaChenta said...

TKD,

ya, berat lagi bahu keluarga arwah Zulaikha utk menanggungnya. Sampai sekarang kes dorg masih dlm siasatan.


reena,

Amin.. arwah sudah jadi bidadari Syurga..

kak ina kl said...

salam..akak pun dah baca cerita zulaikha ni..sedih tgk mak dia..masih terasa kehilangan anak dia..

UnaChenta said...

Kak ina,

terima kasih meninggalkan komen..
Ya, plg sedih baca kisah mak dia hampir gila.part nak siram air susu atas kuburan arwah zulaikha, sebab takut arwah haus nak minum susu..:(

vidadarisakura said...

hmm..
sedi aku sot..
huhu

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails