Friday, January 23, 2009

Mari belajar Bahasa Mandarin!

Salam untuk semua.. untuk kawan2 blogger, sahabat2, sanak saudara, para penonton, Bapa-bapa, Ibu-Ibu dan semua yang ada di sinii....MyEm0.Com

Terima Kasih kepada mereka yang berhati mulia dan prihatin memberi aku semangat di entry sebelum ini.. InsyaAllah aku kuat menghadapi hari-hari esok, sebab aku kuat! Bak kata Solehah, yang penting 'Mind Set' itu... Kita adalah apa yang kita fikirkan..aku mahu berfikiran baik2 sahaja.. Hati pun tenang.. Doakan aku ya kawan2..

Okey Sudah, mari belajar Mandarin di bawah, Mau baca kuat2 baru tau apa bunyinya dalam English haha.. ini belajar main2 jak ni..

Contoh --> Hu Yu Haiding ( Who you hiding? )..MyEm0.Com

18 comments:

Ummu Solehah Muhammad said...

tak tahan aku melihat icon apek tu wahai una.. hehee.. kong ci pat cai..

UnaChenta said...

Solehah,

Haha..Kong ci pat cai! :)..

klu suka icon tu letak dlm chatbox solehah, nanti una pakai icon apek tu spjg masa..huahua!

Miss Dreamer said...

aku ada nama kawan cina.. nama dia Tai Koo Ching.. hehe :8)

UnaChenta said...

Miss Dreamer...

Dalam wayang AR badul tu kan haha..

Miss Dreamer said...

ya bah.. ingat lagi kau kan? ngengenege...

Tujuh Kaki Dalam said...

ni bahasa mandarin atau kantonis atau hakka?

UnaChenta said...

Tujuh Kaki Dalam,

campur2 sudah ni ..mandarin pun ada, kantonis..etc..huhu..

Monkey D Luffy said...

ada citer chow sing chi... watak pakcik dia nama dum fuk... baru aku tau makna dia... hahaha

UnaChenta said...

Hahah..Chow sing chi mmg lucu!..

Terima kasih mengkomen ya monkey D Luffy! :)

vidadarisakura said...

wai so PINK..
hee

UnaChenta said...

Hehe vidadarisakura,

Mee Soh Ping !

FARIE said...

haha!! funny~

ARYN said...

sy pnh blajar mandarin..heee
tp basic jela
bila xguna cpt je lupa =(

Tujuh Kaki Dalam said...

laa.

baru saya paham.

ahahahahaha!

ingat bahasa ciana bebetul.

wo ther thi poo.

~flyo~ said...

ada apek luku kepala aku baca kekuat. Hampeh....

UnaChenta said...

Farie,
Hai Farie! welcome to my blog!

Aryn,
Saya pun pernah belajar Mandarin.
Klu mau ingat, kena praktis hari2 walau 10 min. :)

TKD,
haha..kau sudah tertipu huahuahua..

Flyo,
Mungkin apek tu teras kot kena panggil nama dia DUM FUk..huhu..

Anonymous said...

Yes exactly, in some moments I can say that I approve of with you, but you may be in the light of other options.
to the article there is quiet a question as you did in the downgrade issue of this request www.google.com/ie?as_q=smac 2.0 professional ?
I noticed the catch-phrase you procure not used. Or you functioning the pitch-dark methods of promotion of the resource. I take a week and do necheg

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Friday, January 23, 2009

Mari belajar Bahasa Mandarin!

Salam untuk semua.. untuk kawan2 blogger, sahabat2, sanak saudara, para penonton, Bapa-bapa, Ibu-Ibu dan semua yang ada di sinii....MyEm0.Com

Terima Kasih kepada mereka yang berhati mulia dan prihatin memberi aku semangat di entry sebelum ini.. InsyaAllah aku kuat menghadapi hari-hari esok, sebab aku kuat! Bak kata Solehah, yang penting 'Mind Set' itu... Kita adalah apa yang kita fikirkan..aku mahu berfikiran baik2 sahaja.. Hati pun tenang.. Doakan aku ya kawan2..

Okey Sudah, mari belajar Mandarin di bawah, Mau baca kuat2 baru tau apa bunyinya dalam English haha.. ini belajar main2 jak ni..

Contoh --> Hu Yu Haiding ( Who you hiding? )..MyEm0.Com

18 comments:

Ummu Solehah Muhammad said...

tak tahan aku melihat icon apek tu wahai una.. hehee.. kong ci pat cai..

UnaChenta said...

Solehah,

Haha..Kong ci pat cai! :)..

klu suka icon tu letak dlm chatbox solehah, nanti una pakai icon apek tu spjg masa..huahua!

Miss Dreamer said...

aku ada nama kawan cina.. nama dia Tai Koo Ching.. hehe :8)

UnaChenta said...

Miss Dreamer...

Dalam wayang AR badul tu kan haha..

Miss Dreamer said...

ya bah.. ingat lagi kau kan? ngengenege...

Tujuh Kaki Dalam said...

ni bahasa mandarin atau kantonis atau hakka?

UnaChenta said...

Tujuh Kaki Dalam,

campur2 sudah ni ..mandarin pun ada, kantonis..etc..huhu..

Monkey D Luffy said...

ada citer chow sing chi... watak pakcik dia nama dum fuk... baru aku tau makna dia... hahaha

UnaChenta said...

Hahah..Chow sing chi mmg lucu!..

Terima kasih mengkomen ya monkey D Luffy! :)

vidadarisakura said...

wai so PINK..
hee

UnaChenta said...

Hehe vidadarisakura,

Mee Soh Ping !

FARIE said...

haha!! funny~

ARYN said...

sy pnh blajar mandarin..heee
tp basic jela
bila xguna cpt je lupa =(

Tujuh Kaki Dalam said...

laa.

baru saya paham.

ahahahahaha!

ingat bahasa ciana bebetul.

wo ther thi poo.

~flyo~ said...

ada apek luku kepala aku baca kekuat. Hampeh....

UnaChenta said...

Farie,
Hai Farie! welcome to my blog!

Aryn,
Saya pun pernah belajar Mandarin.
Klu mau ingat, kena praktis hari2 walau 10 min. :)

TKD,
haha..kau sudah tertipu huahuahua..

Flyo,
Mungkin apek tu teras kot kena panggil nama dia DUM FUk..huhu..

Anonymous said...

Yes exactly, in some moments I can say that I approve of with you, but you may be in the light of other options.
to the article there is quiet a question as you did in the downgrade issue of this request www.google.com/ie?as_q=smac 2.0 professional ?
I noticed the catch-phrase you procure not used. Or you functioning the pitch-dark methods of promotion of the resource. I take a week and do necheg

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails