Saturday, January 3, 2009

Sepanjang permulaan bermain Blog, ini adalah Anugerah blog yang pertama! ( hambik kau title entry panjang gilak! )




Dengan ini, aku menganugerahkan 'award' ini kepada;

1. Solehah ( memang diakui, blog beliau memang cute! )
2. Miss Dreamer ( Kucing dia cute! ahaks )
3. Izza the Pinkerton ( Luv u Too! cute writting n personality girl! )
4. Epal ( minat gila dengan dewa maut itu adalah cute..)
5. Nikita Mokujo ( Beliau punya cerita novel adalah cute! )
6. Matadore ( girl yg punya attitude cute ngehee )
7. Della ( sila klik nama dia, blog beliau adalah definisi CUTE itu sendiri! )
8. TujuhKakiDalam ( Blog dia serius, banyak menyedarkan, tetapi meninggalkan sign di guestbook dengan pic wajah separuh itu adalah cute! )
9. reena ( seorang mama yg Cute! )
10. Singgat ( cutelah! ..)


Daan, terima Kasih Banyak2 kepada adik aiyn!.. u and ur blog are really cute!

Ehem, ehem!!.. ini repost ya!.. aku nak tambah lagi sorang Blogger yg unachenta rasa layak sangat2lah terima Award ini. Ayong!!.. nama award dia ni aku nak modified sikit.. "Award Blog cute jatuh cinta ziarah pertama!" muahahaha..



15 comments:

Ummu Solehah Muhammad said...

sungguh chomel kamu ni bagi award kat aku una! muahahahaahaaaa. aku sungguh happy, rasa nak meloncat2 tau!

UnaChenta said...

Hahaha..

Happy jugak sebab dapat buat solehah Happy!
Aku pun nak meloncat2 samalah!!

Tujuh Kaki Dalam said...

erk.

list kat atas tu mcm saya je sorang lelaki.

ha ha.

saya memang Comel (ok.lupakan yang ini.mungkin tidak betul)

ha ha.

UnaChenta said...

Haha..TKD, okey kami akan lupakan..hehee

Miss Dreamer said...

Kucing aku je cute? Orangnya? Hihihihi

UnaChenta said...

Miss Dreamer,kucingnya cute.Orgnya cute..tpi kembarnya lagi cute hahahaha..main2 ahh

Ummu Solehah Muhammad said...

alaaa, bila kembar nak gadoh ni..? hihiii, jahatnye aku..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam una..kamu org mana ya..indo ke M'sia?....heheh blog kt yg kbrapa plak.hheeheheh...nice 2 meet u.

UnaChenta said...

Mardhatillah!
Selamat datang ke Blog unachenta!:)

Saya org Malaysia, dari Sabah.

Nice to meet u too..

Nnti saya datang blog awak ya!

Kat atas tu bukan ranking blog siapa yg plg cute. Saya senaraikan ikut yg terlintas di kepala time tu.Dan semua blog di atas tu cute di hati saya! hahaha..

Buka pintu Blog kamu mardhatillah, aku nak masuk!hihi..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

ooo...sabah ba..kt ad sorg kawan bdk sabah wktu kt kolej dl..ni puji2 ni,,a mkne ker..huhuh x dela..just kt blh sharing bnda yg mnrik kn una..dlm blog ni lgpun kt masih bru...x mgharap ape2..cewah..pintu ku sentiasa terbuka ahlan wasahlan...

UnaChenta said...

Iya ayong, boleh share apa2 yg menarik dan baik.. etc

una pun baru juga dlm berblog ni..

sila tunjuk ajar!!..:)

Solehah,

nak lihat kami bergaduh ke?

hahahaha... ganas wohh kalau kami bergaduh, menangis nanti leha tgk!
hahah..

UnaChenta said...
This comment has been removed by the author.
DeLLa said...

tenkiu taw..

UnaChenta said...

ur welcome ellanie!:)

reena said...

tenkiu yang... malu kite.... *ihik*

Saturday, January 3, 2009

Sepanjang permulaan bermain Blog, ini adalah Anugerah blog yang pertama! ( hambik kau title entry panjang gilak! )




Dengan ini, aku menganugerahkan 'award' ini kepada;

1. Solehah ( memang diakui, blog beliau memang cute! )
2. Miss Dreamer ( Kucing dia cute! ahaks )
3. Izza the Pinkerton ( Luv u Too! cute writting n personality girl! )
4. Epal ( minat gila dengan dewa maut itu adalah cute..)
5. Nikita Mokujo ( Beliau punya cerita novel adalah cute! )
6. Matadore ( girl yg punya attitude cute ngehee )
7. Della ( sila klik nama dia, blog beliau adalah definisi CUTE itu sendiri! )
8. TujuhKakiDalam ( Blog dia serius, banyak menyedarkan, tetapi meninggalkan sign di guestbook dengan pic wajah separuh itu adalah cute! )
9. reena ( seorang mama yg Cute! )
10. Singgat ( cutelah! ..)


Daan, terima Kasih Banyak2 kepada adik aiyn!.. u and ur blog are really cute!

Ehem, ehem!!.. ini repost ya!.. aku nak tambah lagi sorang Blogger yg unachenta rasa layak sangat2lah terima Award ini. Ayong!!.. nama award dia ni aku nak modified sikit.. "Award Blog cute jatuh cinta ziarah pertama!" muahahaha..



15 comments:

Ummu Solehah Muhammad said...

sungguh chomel kamu ni bagi award kat aku una! muahahahaahaaaa. aku sungguh happy, rasa nak meloncat2 tau!

UnaChenta said...

Hahaha..

Happy jugak sebab dapat buat solehah Happy!
Aku pun nak meloncat2 samalah!!

Tujuh Kaki Dalam said...

erk.

list kat atas tu mcm saya je sorang lelaki.

ha ha.

saya memang Comel (ok.lupakan yang ini.mungkin tidak betul)

ha ha.

UnaChenta said...

Haha..TKD, okey kami akan lupakan..hehee

Miss Dreamer said...

Kucing aku je cute? Orangnya? Hihihihi

UnaChenta said...

Miss Dreamer,kucingnya cute.Orgnya cute..tpi kembarnya lagi cute hahahaha..main2 ahh

Ummu Solehah Muhammad said...

alaaa, bila kembar nak gadoh ni..? hihiii, jahatnye aku..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam una..kamu org mana ya..indo ke M'sia?....heheh blog kt yg kbrapa plak.hheeheheh...nice 2 meet u.

UnaChenta said...

Mardhatillah!
Selamat datang ke Blog unachenta!:)

Saya org Malaysia, dari Sabah.

Nice to meet u too..

Nnti saya datang blog awak ya!

Kat atas tu bukan ranking blog siapa yg plg cute. Saya senaraikan ikut yg terlintas di kepala time tu.Dan semua blog di atas tu cute di hati saya! hahaha..

Buka pintu Blog kamu mardhatillah, aku nak masuk!hihi..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

ooo...sabah ba..kt ad sorg kawan bdk sabah wktu kt kolej dl..ni puji2 ni,,a mkne ker..huhuh x dela..just kt blh sharing bnda yg mnrik kn una..dlm blog ni lgpun kt masih bru...x mgharap ape2..cewah..pintu ku sentiasa terbuka ahlan wasahlan...

UnaChenta said...

Iya ayong, boleh share apa2 yg menarik dan baik.. etc

una pun baru juga dlm berblog ni..

sila tunjuk ajar!!..:)

Solehah,

nak lihat kami bergaduh ke?

hahahaha... ganas wohh kalau kami bergaduh, menangis nanti leha tgk!
hahah..

UnaChenta said...
This comment has been removed by the author.
DeLLa said...

tenkiu taw..

UnaChenta said...

ur welcome ellanie!:)

reena said...

tenkiu yang... malu kite.... *ihik*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails